reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Umówiłam się na usg w 25dpt...zaczynam mieć teraz jazdy czy będzie serduszko...czy beta wskazuje jakoś na to puste jajo?czy wysoka beta rokuje lepiej?jak to jest?

reklama
Umówiłam się na usg w 25dpt...zaczynam mieć teraz jazdy czy będzie serduszko...czy beta wskazuje jakoś na to puste jajo?czy wysoka beta rokuje lepiej?jak to jest?
Ja byłam w 21dpt był pęcherzyk I ciałko żółte.
Mam przyjść za 10-14 dni i wtedy ma być serduszko.
Boje się tej wizyty, nie mam żadnych objawów ciąży. W ogóle zapominam ze jestem. .

Ja byłam w 21dpt był pęcherzyk I ciałko żółte.
Mam przyjść za 10-14 dni i wtedy ma być serduszko.
Boje się tej wizyty, nie mam żadnych objawów ciąży. W ogóle zapominam ze jestem. .
No jak miałaś ciałko żółte to chyba powinno być wszystko dobrze?ahh z tym czekaniem ciągle ...masakra...

reklama
Też. I nie więc co dalej ;/ czytam tu na forum że przerwa powinna teraz być ;( ? i znowu czekać ;( brzuch mnie boli czuje jakbym miała zaraz dostać okres ;(
Powiem Ci że i ja mam bóle okresowe. Ale tak jak pisałam wcześniej nie chce sobie szukać objawów i po prostu czekam do 9dpt. ;)

Póki nie mamy wyniku bety nic nie zakładajmy. My mamy jeszcze jeden zarodek i jak się by miało nie udać teraz to na pewno robimy więcej badań zanim podejdziemy do transferu ;P

Do góry