reklama
Jaka cena takiego badania ?Miałam, warto.
Opowiedz coś więcej o tym badaniu ..Miałam, warto.
Madame JS
Fanka BB :)
Będzie dobrze! :-) Czego uczysz?Mianowanie ;/
Szkoła specjalna- mam klasę dzieci 1-3 szkoła podstawowaBędzie dobrze! :-) Czego uczysz?
Ja byłam w 21dpt był pęcherzyk I ciałko żółte.Umówiłam się na usg w 25dpt...zaczynam mieć teraz jazdy czy będzie serduszko...czy beta wskazuje jakoś na to puste jajo?czy wysoka beta rokuje lepiej?jak to jest?
Mam przyjść za 10-14 dni i wtedy ma być serduszko.
Boje się tej wizyty, nie mam żadnych objawów ciąży. W ogóle zapominam ze jestem. .
Ice41
Fanka BB :)
Czy w 21 dpt to była Twoja pierwsza wizyta po becie?Ja byłam w 21dpt był pęcherzyk I ciałko żółte.
Boje się tej wizyty, nie mam żadnych objawów ciąży. W ogóle zapominam ze jestem. .
No jak miałaś ciałko żółte to chyba powinno być wszystko dobrze?ahh z tym czekaniem ciągle ...masakra...Ja byłam w 21dpt był pęcherzyk I ciałko żółte.
Jejku mega się cieszę ;*Mam wyniki dziś 9dt beta 207 próg 46. Patrzyłam kalkulator przyrost w normie.
reklama
Powiem Ci że i ja mam bóle okresowe. Ale tak jak pisałam wcześniej nie chce sobie szukać objawów i po prostu czekam do 9dpt.Też. I nie więc co dalej ;/ czytam tu na forum że przerwa powinna teraz być ;( ? i znowu czekać ;( brzuch mnie boli czuje jakbym miała zaraz dostać okres ;(
Póki nie mamy wyniku bety nic nie zakładajmy. My mamy jeszcze jeden zarodek i jak się by miało nie udać teraz to na pewno robimy więcej badań zanim podejdziemy do transferu ;P
Podziel się: