Madame JS
Fanka BB :)
Z ich "reklamy" zrozumiałam, że to w pakiecie...?Trzeba by to wykupić a to dużo kosztuje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Z ich "reklamy" zrozumiałam, że to w pakiecie...?Trzeba by to wykupić a to dużo kosztuje
A przypadkiem duphaston nie wychodzi w krwi?Prolutex , duphaston , utrogestan . Może utrogestan zamiast 3 razy dziennie będę brała 4 razy dziennie …
NieA przypadkiem duphaston nie wychodzi w krwi?
To generalnie zalezy od kliniki ale takie bajery zwykle nie są w podstawowej opcji, bo inaczej ta opcja kosztowałaby bardzo dużo. U mnie nie ma .Z ich "reklamy" zrozumiałam, że to w pakiecie...?
Ja nie miałam ale wiem że plamienie może się zdarzyćDziewczyny po punkcji miałyście jakieś plamienie? Bo ja od wyjścia z kliniki żadnego śladu krwi, aż do teraz. Nie wiem czy to się oczyszcza to co się tam wczoraj mogło trochę nakrwawić, czy to się zaczyna okres ...
No to trzymam kciuki...serduszko to dopiero emocjeMiałam wczoraj usg. Jest pecherzyk z ciałkiem żółtym, 15 lipca wizyta serduszkowa
Tak myśle tylko pozytywnie ze musi się udać Ze to ta blastusiaBardzo dobry wynik
Teraz myśl tylko pozytywnie, 2 blastki niech poczekają kilka lat na Ciebie. Życzę Ci tego z całego serca
My mieliśmy tylko 2 blastki. Mamy 5 zamrożonych komórek ale rozmrażanie itp wyszłoby około 10 tys więc mieliśmy plan, że jeśli się nie uda odpuszczamy, czekamy do stycznia i ruszamy od nowa z całą procedurą korzystając z dofinansowania
TakDziewczyny po punkcji miałyście jakieś plamienie? Bo ja od wyjścia z kliniki żadnego śladu krwi, aż do teraz. Nie wiem czy to się oczyszcza to co się tam wczoraj mogło trochę nakrwawić, czy to się zaczyna okres ...