reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja biorę tylko 3 razy dziennie utrogestan i to od niedzieli. Jutro jadę na sprawdzenie jego poziomu.

Ale widząc wasze dawki mam wrażenie, że ja mam za niskie definitywnie. Ale w razie potrzeby mam przyjąć prolutex.

Dziewczyny po punkcji miałyście jakieś plamienie? Bo ja od wyjścia z kliniki żadnego śladu krwi, aż do teraz. Nie wiem czy to się oczyszcza to co się tam wczoraj mogło trochę nakrwawić, czy to się zaczyna okres 😱...

Bardzo dobry wynik 😀
Teraz myśl tylko pozytywnie, 2 blastki niech poczekają kilka lat na Ciebie. Życzę Ci tego z całego serca 😀
My mieliśmy tylko 2 blastki. Mamy 5 zamrożonych komórek ale rozmrażanie itp wyszłoby około 10 tys więc mieliśmy plan, że jeśli się nie uda odpuszczamy, czekamy do stycznia i ruszamy od nowa z całą procedurą korzystając z dofinansowania😀
Tak myśle tylko pozytywnie ze musi się udać ☺️Ze to ta blastusia ☺️
Dziekuje ☺️

reklama
Dziewczyny po punkcji miałyście jakieś plamienie? Bo ja od wyjścia z kliniki żadnego śladu krwi, aż do teraz. Nie wiem czy to się oczyszcza to co się tam wczoraj mogło trochę nakrwawić, czy to się zaczyna okres 😱...
Tak
Od razu po punkcji jak poszłam do wc. J to nie plamienie. Miałam cały papier w takiej wodnistej krwi. Potem w domu tylko kilka kropek i do konca dnia tyle i na drugi dzien jeszcze troche krwi. Powiedzieli ze tak sie moze zdarzyc ale zrobili tez po punkcji ponowme usg czy nie mam jakiegos krwawienia wewnetrznego bo zasłabłam ale sszystko git było. Żyje 😅

Do góry