reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

To slabo. A nie moga podeslac jakiejs umowy? Moze napisz im maila. Dobrze byloby wiedziec czy cos jest wiecej bo moze sie oplacic..
apytanie o wiexej indormacji zobaczmy co mi odpisze nie wiem jak to jest jak korzysta się z nasienia dawcy bo my korzystamy i nie wiem czy ten pakiet nas obejmie

reklama
Powiem wam że z objawów to mam mdłości ale takie leciutkie...piersi zaczęłam czuć dopiero wczoraj czuli 10 dpt...a z ciekawostek to w 5 dpt mialam w nocy orgazmy...myślę że to była implantacja ..
Ja dzisiaj tez mam miłości. Od samego rana. Czuję się dziwnie. Ale raczej dobry objaw 😀

To chyba głowa działa. Do wczoraj nie miałam żadnych objawów, wczoraj byłam u lekarza i nagle mam objawy 🤣🤷‍♀️

reklama
Do góry