apytanie o wiexej indormacji zobaczmy co mi odpisze nie wiem jak to jest jak korzysta się z nasienia dawcy bo my korzystamy i nie wiem czy ten pakiet nas obejmieTo slabo. A nie moga podeslac jakiejs umowy? Moze napisz im maila. Dobrze byloby wiedziec czy cos jest wiecej bo moze sie oplacic..
reklama
To super wynik oby tak dalej, trzymam mocno kciukiTak...10 dpt 218.
dalej jeszcze do sufitu nie skacze bo wiem że jeszcze daleka droga.. ale początek jest niezły...To super wynik oby tak dalej, trzymam mocno kciuki
Trzeba wierzyć że wreszcie zaświeci słońcedalej jeszcze do sufitu nie skacze bo wiem że jeszcze daleka droga.. ale początek jest niezły...
Powiem wam że z objawów to mam mdłości ale takie leciutkie...piersi zaczęłam czuć dopiero wczoraj czuli 10 dpt...a z ciekawostek to w 5 dpt mialam w nocy orgazmy...myślę że to była implantacja ..To super wynik oby tak dalej, trzymam mocno kciuki
Ja dzisiaj tez mam miłości. Od samego rana. Czuję się dziwnie. Ale raczej dobry objawPowiem wam że z objawów to mam mdłości ale takie leciutkie...piersi zaczęłam czuć dopiero wczoraj czuli 10 dpt...a z ciekawostek to w 5 dpt mialam w nocy orgazmy...myślę że to była implantacja ..
To chyba głowa działa. Do wczoraj nie miałam żadnych objawów, wczoraj byłam u lekarza i nagle mam objawy
Ja miałam 3xduphaston I 2xcyclogest.Dziewczyny jakie macie dawki progesteronu przy cyklu sztucznym ? Tak ogólnie ile mg ?
Duphaston ma dawkę 20 mg a cyclogest nie pamiętam...
U nas assisted hatching było w pakiecie ogólnie . Ciekawe czy to pomaga …Tak wzięłam embryoglue i assisted hatching
reklama
I ogólnie masz dobry progesteron ?Ja miałam 3xduphaston I 2xcyclogest.
Duphaston ma dawkę 20 mg a cyclogest nie pamiętam...
Podziel się: