Nelka85
Fanka BB :)
W 6dpt (też 5 dniowy zatodek) miałam biel wizira a w 9dpt była kreska i beta 2035dniowy zarodek...6dpt
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W 6dpt (też 5 dniowy zatodek) miałam biel wizira a w 9dpt była kreska i beta 2035dniowy zarodek...6dpt
My goniliśmy bardzo z badaniami. Przesuwaliśmy moja miesiączkę żeby wszystkie badania były zrobione na czas
Myślę że dużo zależy od lekarza. Mój powiedział że dopóki badań na stole nie ma nie ruszamy ze stymulacją.
To zależy wszystko od twojego lekarza, mnie dopuścil
TakDziewczyny teraz czytałam i mi się przypomniało ze dzien transferu to dzien zero. Czyli jak ja moalam transfer w poniedziałek to mam dopiero 5dpt?
Dokładnie takDziewczyny teraz czytałam i mi się przypomniało ze dzien transferu to dzien zero. Czyli jak ja moalam transfer w poniedziałek to mam dopiero 5dpt?
A ile się spodziewacie, że ich będzie?Ja po wizycie nie zapeszając lekarz powiedział że stymulacja idzie w dobra stronę.
Musimy wybrać ile chcemy zapłodnić komórek. Trudna decyzja bardzo bo mamy możliwość wszytakich.
Na daną chwilę pojawiło się ok 10 pecherzyków. Ale to dopiero 3 dzień stymulacjj ;PA ile się spodziewacie, że ich będzie?
Ale pewnie coś około tego będzie. Super, więcej szans! Podpytuje, bo też będziemy mogli zdecydować ile i to na prawdę trudna decyzja. Przekopałam bazy medyczne szukając statystyk i statystycznie rzecz biorąc najlepsze szanse są, gdy dojrzałych komórek jest 10 - 15 i wszystkie się zapłodni (badania zagraniczne, nie ogranicza ich nasza ustawa, że do 6).Na daną chwilę pojawiło się ok 15 pecherzyków. Ale to dopiero 3 dzień stymulacjj ;P
Mi embriolog powiedział, że wg statystyk z wszystkich zapłodnionych około 40% się nadaje. Więc przemyślcie to albo jeśli macie możliwość to zamrozcie komórki, później je albo zaplodnicie albo oddacie innej kobiecie albo po prostu je zniszczą. W razie "W" nie będziesz musiala przechodzić kolejnej stymulacji.Na daną chwilę pojawiło się ok 10 pecherzyków. Ale to dopiero 3 dzień stymulacjj ;P