Dajesz mi nadzieje teraz jestem na wyciszeniu macicy na diphereline (łącznie 3 miesiące) i transfer pewnie tak ok połowy lipcaNo to tu widzę szanse na 2 dzidziusie nie pamietam z której doby wiem ze embriolog zadzwonił jednego dnia ze wolno się rozwijają , a następnego dnia zadzwonił ze rano o 6 juz zamrozili 1 blastke ktora juz powoli wychodzila z tej otoczki a druga przestala się rozwijać czy jakoś tak to bylo, ale czy to było 5 czy 6 doba to nie pamietam ale ja to przekreśliłam ten transfer jakos z góry go na porażkę spisałam i całkiem nie wierzyłam ze się uda a tu taka niespodzianka wiec wszystko może się zdarzyć, mam nadzieje ze u Ciebie zostanie na 9 mcy ten zarodek a kiedy masz transfer?
reklama
to tylko nie trac tej nadziei tu na forum i z gorszych zarodkow dzidziusiem powstawały wiec wszystko mozliweDajesz mi nadzieje teraz jestem na wyciszeniu macicy na diphereline (łącznie 3 miesiące) i transfer pewnie tak ok połowy lipca
CzekajacNaCud
Fanka BB :)
Czesc dziewczyny
Troche czasami Was tu podczytuje…
W maju 2021 cb, w listopadzie 2021- poronienie zatrzymane.
Aktualnie 4dpt blastki..
od godzin wieczornych 1dpt i 2dpt pojedyncze pobolewnia w rzucie macicy i pęcherza, z tego co pamietam ostatnio bylo prawie podobnie… ale wiadomo jak jest - oczywiscie siedze jak na szpilkach i juz chce wiedziec, czy sie udalo…
Chcialabym nie myslec o tym, czy jest okej czy nie, ale wiadomo jak jest…
A do oznaczenia bety jeszcze tyle dni zostalo (mam zrobic 10dpt)…
A tylko Wy zrozumiecie jak to jest
Aktualnie 4dpt blastki..
od godzin wieczornych 1dpt i 2dpt pojedyncze pobolewnia w rzucie macicy i pęcherza, z tego co pamietam ostatnio bylo prawie podobnie… ale wiadomo jak jest - oczywiscie siedze jak na szpilkach i juz chce wiedziec, czy sie udalo…
lady_in_blue
Trzymam kciuki, żeby było dobrzeCzesc dziewczyny
Aktualnie 4dpt blastki..
Trzymam kciuki Wiemy jak jest, też siedzę jak na szpilkach i czekam na zrobienie betyCzesc dziewczyny
Aktualnie 4dpt blastki..
CzekajacNaCud
A kiedy robisz?Trzymam kciuki Wiemy jak jest, też siedzę jak na szpilkach i czekam na zrobienie bety
Mnie kusi zrobienie z moczu, ale boje sie rozczarowania :/
Hej.Hej @Pati32 Co tam u Ciebie? Jak się czujesz?
Mnie zawsze przed okresem bolą piersi i plecy, a na razie tego nie czuje. Za to od wczoraj boli mnie dół brzucha, pachwiny i jakby do nóg w dół. Nie wiem co myśleć.....
Ja jeszcze na betę nie poszłam, nie dałam rady psychicznie.
U mnie na pewno się nie udało, piersi bolały od punkcji do wczoraj. Od wczoraj nawet nie bolą. Jak zawsze przed okresem. Dzisiaj powinnam dostać ale wiadomo jak biore Duphaston i Cyclogest to nie dostanę.
A czuje się dokładnie jak przed okresem.
Mam to samo. Bety tez dlatego się boję.A kiedy robisz?
Mnie kusi zrobienie z moczu, ale boje sie rozczarowania :/
reklama
CzekajacNaCud
No ja poprzednie razy robilam z moczu i wychodzily pozytywne, wiec dlatego teraz sie boje, ze od razu strace nawet zludzenia ….Mam to samo. Bety tez dlatego się boję.
Podziel się: