reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

No to tu widzę szanse na 2 dzidziusie🥰🥰 nie pamietam z której doby:( wiem ze embriolog zadzwonił jednego dnia ze wolno się rozwijają , a następnego dnia zadzwonił ze rano o 6 juz zamrozili 1 blastke ktora juz powoli wychodzila z tej otoczki a druga przestala się rozwijać czy jakoś tak to bylo, ale czy to było 5 czy 6 doba to nie pamietam:( ale ja to przekreśliłam ten transfer jakos z góry go na porażkę spisałam i całkiem nie wierzyłam ze się uda a tu taka niespodzianka wiec wszystko może się zdarzyć, mam nadzieje ze u Ciebie zostanie na 9 mcy ten zarodek:):) a kiedy masz transfer?
Dajesz mi nadzieje 🥰 teraz jestem na wyciszeniu macicy na diphereline (łącznie 3 miesiące) i transfer pewnie tak ok połowy lipca

reklama
Czesc dziewczyny;)
Troche czasami Was tu podczytuje…
W maju 2021 cb, w listopadzie 2021- poronienie zatrzymane.
Aktualnie 4dpt blastki..
od godzin wieczornych 1dpt i 2dpt pojedyncze pobolewnia w rzucie macicy i pęcherza, z tego co pamietam ostatnio bylo prawie podobnie… ale wiadomo jak jest - oczywiscie siedze jak na szpilkach i juz chce wiedziec, czy sie udalo…
Chcialabym nie myslec o tym, czy jest okej czy nie, ale wiadomo jak jest…
A do oznaczenia bety jeszcze tyle dni zostalo (mam zrobic 10dpt)…
A tylko Wy zrozumiecie jak to jest ;)

Czesc dziewczyny;)
Aktualnie 4dpt blastki..
od godzin wieczornych 1dpt i 2dpt pojedyncze pobolewnia w rzucie macicy i pęcherza, z tego co pamietam ostatnio bylo prawie podobnie… ale wiadomo jak jest - oczywiscie siedze jak na szpilkach i juz chce wiedziec, czy sie udalo…
Trzymam kciuki, żeby było dobrze 🤞

Hej @Pati32 Co tam u Ciebie? Jak się czujesz?
Mnie zawsze przed okresem bolą piersi i plecy, a na razie tego nie czuje. Za to od wczoraj boli mnie dół brzucha, pachwiny i jakby do nóg w dół. Nie wiem co myśleć.....

Czesc dziewczyny;)
Aktualnie 4dpt blastki..
Trzymam kciuki :) Wiemy jak jest, też siedzę jak na szpilkach i czekam na zrobienie bety 🙆‍♀️

Hej @Pati32 Co tam u Ciebie? Jak się czujesz?
Mnie zawsze przed okresem bolą piersi i plecy, a na razie tego nie czuje. Za to od wczoraj boli mnie dół brzucha, pachwiny i jakby do nóg w dół. Nie wiem co myśleć.....
Hej.
Ja jeszcze na betę nie poszłam, nie dałam rady psychicznie.
U mnie na pewno się nie udało, piersi bolały od punkcji do wczoraj. Od wczoraj nawet nie bolą. Jak zawsze przed okresem. Dzisiaj powinnam dostać ale wiadomo jak biore Duphaston i Cyclogest to nie dostanę.
A czuje się dokładnie jak przed okresem.

reklama
Do góry