miętowa25
Fanka BB :)
i jak wygląda taka wizyta ?Ja chodze jyz od 2 miesięcy raz w tyg do fizjoterapeutki Uroginekologicznej
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
i jak wygląda taka wizyta ?Ja chodze jyz od 2 miesięcy raz w tyg do fizjoterapeutki Uroginekologicznej
do listopada'21 jeszcze niszczyli. Teraz pewnie, tak jak mówisz. Mają problem bo nie powinni ich niszczyć. Ale podejrzewam, że jednak koszt mrożenia azotem i ilość depozytów zmusza ich do niszczenia i tak. Z drugiej strony nie tyle co nikt nie adoptuje bo to logiczne, co klinika jakby nie mówiąc dala komuś chory zarodek i dziecko by się chore urodziło to by w sądzie zginęli.Teraz sobie tak pomyslalam ze moze kliniki nie chca badac zarodków bo potem jesli sa chore to nie mogą ich zniszczyć przez nasze chore prawo i musza je przetrzymywać na własny koszt bo rodzice sie zrzekają i oddają do adopcji zeby nie płacić a przeciez nikt nie zaodpotuje chorego zarodka i klinika zostaje z problemem Ktos wie cos wiecej na ten temat? Pytam z czystej ciekawosci
Znalazłam wyniki badań , estradiol przed punkcją 1839 pg/mlA jaki miałaś estradiol przed punkcja?
Ja mam przypadłość nadmiernego napinania całego ciała. (Miałam mocno stresująca prace)i jak wygląda taka wizyta ?
A z tego co pamiętam dużo pęcherzyk prawda?Znalazłam wyniki badań , estradiol przed punkcją 1839 pg/ml
ja osobiście myślałam po tym moim drugim transferze że znowu nici i wszystko na to wskazywało bo okres się zbliżał mnie wysypywało jak co miesiąc a ja popadałam w histerię. Betę robiłam po 12 dniach i wyszła pięknie dziś 37 tydzień. Życzę Ci z całego serca żeby się udałoHej Dziewczyny podczytuje Was ciągle, choć bardzo malo się udzielam. Jestem po swoim czwartym transferze, w 3 poprzednich beta nawet nie drgnęła.. dzis 10dpt, betuje jutro i bardzo się denerwuje czuje, że znowu się nie udało.. Mialyscie juz na tym etapie jakieś przesłanki, ze się udało lub nie? Wariuje
Tak, miałam ogólnie 24 pęcherzyki, plus to , że nie dostałam żadnego ovitrelle, kurcze to w sumie troche slabo się stymuluje chybaA z tego co pamiętam dużo pęcherzyk prawda?
Jeśli dobrze pamiętam i miałaś dużo pęcherzyk a taki estradiol to już przed punkcja mogli się domyślać, że dojrzałych komórek będzie może z 5, a reszta estradiolu z tych niedojrzałych za malych.
U mnie estradiol przed punkcja 4400pg/ml i to dało 11 dojrzałych komórek.