30 września rodzą się cudowne osoby np jaNo ja w sumie caly czas mam urrzymany termin na 30.09 ale jeszcze nie rozmawiamy z lekarzem jak bedziemy rodzic
reklama
no raczej ze zobaczysz nie ma innej opcjiWitam dziewczyny. Może co niektóre mnie pamiętają, w zeszłym roku pierwszy raz zaszłam w ciążę po in vitro. Niestety od początku z samymi problemami i w grudniu poronienie. Długo się nie odzywałam ale dużo pracy i przygotowywania do transferu który planowałam w maju. I tu niespodzianka bo transferu nie będzie, właśnie wczoraj dowiedziałam się że jestem w naturalnej ciąży Po kilku latach walki i kilku nie udanych transferach pierwszy raz udało się nam. Nadal jestem w szoku i przyzwyczajam się do myśli. Jak na razie to początek 5t i na usg tylko pęcherzyk ale muszę wierzyć że następnym razem zobaczę moje maleństwo z serduszkiem
29.09 brałam ślub, więc... będę świętować rocznicę na porodówce albo z pieluchami30 września rodzą się cudowne osoby np ja
Ale cudownieWitam dziewczyny. Może co niektóre mnie pamiętają, w zeszłym roku pierwszy raz zaszłam w ciążę po in vitro. Niestety od początku z samymi problemami i w grudniu poronienie. Długo się nie odzywałam ale dużo pracy i przygotowywania do transferu który planowałam w maju. I tu niespodzianka bo transferu nie będzie, właśnie wczoraj dowiedziałam się że jestem w naturalnej ciąży Po kilku latach walki i kilku nie udanych transferach pierwszy raz udało się nam. Nadal jestem w szoku i przyzwyczajam się do myśli. Jak na razie to początek 5t i na usg tylko pęcherzyk ale muszę wierzyć że następnym razem zobaczę moje maleństwo z serduszkiem
Gratulacje!! Niech to bedzie nudna zdrowa ciaza i piekne malenstwo!!
Magda 1234
Fanka BB :)
Jeśli mogę spytać co się stało że w 18 tyg poronienie?? Myślałam że ten tydzień to już, bezpiecznyJa podobnie choć tylko 1 transfer za nami, poronienie 18 tyg. W 2 cyklu zaczęliśmy starania i bum, ciąża. 27.04 idę podejrzeć kropka trzymam kciuki za nas!
Ostatnia edycja:
Candygirl600
Czy sama procedura na naturalskie jest jakas skomplikowana?Mam córkę z naturalnego i drugie w drodze też z naturalnego tak więc jestem na tak!
PsychoPatka91
Odeszły mi wody. Tak po prostu Pojechałam szybko do szpitala, zostawili mnie na obserwacje ale następnego dnia synek już żył. Nie wiadomo co się stało i dlaczegoJeśli mogę spytać co się stało że w 18 tyg poronienie?? Myślałam że ten tydzień to już, bezpieczny
Magda 1234
O rety przykro mi bardzo , myślam że taki tydzień jest już bezpieczny tym bardziej że nic nie wskazywało że coś złego się dzieje ,,Odeszły mi wody. Tak po prostu Pojechałam szybko do szpitala, zostawili mnie na obserwacje ale następnego dnia synek już żył. Nie wiadomo co się stało i dlaczego
PsychoPatka91
Kobiety i w 24 czy 26tyg tracą maleństwa. Tak szczerze powiedziawszy, to żaden tydz nie jest bezpieczny chyba, że już totalna końcówka tak myślęO rety przykro mi bardzo , myślam że taki tydzień jest już bezpieczny tym bardziej że nic nie wskazywało że coś złego się dzieje ,,
reklama
Elessi
Znam dziewczynę co straciła dziecko w 38tc. Nagle przestało sie ruszać, pojechala na porodówkę i dziecko nie żyło, udusiło sie pępowina.Kobiety i w 24 czy 26tyg tracą maleństwa. Tak szczerze powiedziawszy, to żaden tydz nie jest bezpieczny chyba, że już totalna końcówka tak myślę
Podziel się: