reklama
Jesteś pewna, że chodzi o Novum. Novum nie ma badań genetycznych zarodków, ilekroć mam wizytę z dr L. ten nieustannie daje mi do zrozumienia, że niepotrzebnie badałam zarodki w InvictaHej dziewczyny czy któraś z Was badała zarodki w No.vum w Warszawie?
KarolinaJ79
Fanka BB :)
Jutro ale w 5 dpt blastki 5BA wynik sikance był ujemny- ten o progu 10 bHCG wiec nie robię sobie nadziei. Jutro po 10 zaczynam 7 dpt wiec zrobię bete jak będę wychodzić z pracy. Jakoś nadzieja moja upadła po tym teścieA Ty kiedy testujesz?
miętowa25
co to znaczy niepotrzebnie badałaś zarodki?Jesteś pewna, że chodzi o Novum. Novum nie ma badań genetycznych zarodków, ilekroć mam wizytę z dr L. ten nieustannie daje mi do zrozumienia, że niepotrzebnie badałam zarodki w Invicta
Elessi
Jeny jak dobrze ze ja mam telefon do mojego lekarza i w razie takich sytuacji odrazu wystawia mi receptę od reki i wysyła SMS z numerem recepty. Jedz do lekarza na nocny dyżur niech ci wystawi receptę.Dziewczyny z Warszawy, potrzebna pomoc, teraz! Właśnie wróciliśmy z wyjazdu i okazało sie, że w hotelu zostawiliśmy Puregon. Czy któraś ma odsprzedać, potrzebuje dwoch zastrzyków, ale potrzebuję na cito pomocy
JestemMama!
Ja tam mocno trzymam kciuki za jutroJutro ale w 5 dpt blastki 5BA wynik sikance był ujemny- ten o progu 10 bHCG wiec nie robię sobie nadziei. Jutro po 10 zaczynam 7 dpt wiec zrobię bete jak będę wychodzić z pracy. Jakoś nadzieja moja upadła po tym teście
czemu niby niepotrzebnie? Kurde taka klinika i nie mają?Jesteś pewna, że chodzi o Novum. Novum nie ma badań genetycznych zarodków, ilekroć mam wizytę z dr L. ten nieustannie daje mi do zrozumienia, że niepotrzebnie badałam zarodki w Invicta
W grudniu urodziłam córkę, zostało mi 4 zarodki w tym trzy słabej klasy bo z 3 w opisie. Jestem w sumie po 6 transferach.
Chciałam zbadać pozostałe zarodki żeby zmniejszyć ilość transferów które i tak by się nie udały. Czyli co trzeba przenosić do invicty?
Elessi
Wiesz zeby teraz zbadać zarodki to musieliby je rozmrozić, pobrać materiał do badania i ponownie zamrozić bo na wyniki sie czeka ok 2 tyg. Raczej takich rzeczy juz sie nie robi bo to osłabiłoby zarodki. A nie wiem czemu przyjęło sie ze zarodki które wolniej sie rozwijają sa słabe u mnie był tylko jeden zarodek z 4 z przodu i serce przestało bić w 8 tyg. Obok mnie leży z 3 z przodu super dziewczynka i kolejny z 3 jest w brzuchu i ma sie dobrze jak narazie. Kiedys jak zapytałam o to mojego lekarza to sie śmiał i powiedział ze te opisy nie maja znaczenia bo tak jak każde dziecko jest inne tak kazdy zarodek rozwiaja sie na swoj sposob i wcale nie świadczy to o tym ze cos z zarodkiem jest nie tak bo ma mnustwo zdrowych dzieci z zarodków które nawet blastki nie osiągnęły po 5 dniach.czemu niby niepotrzebnie? Kurde taka klinika i nie mają?
W grudniu urodziłam córkę, zostało mi 4 zarodki w tym trzy słabej klasy bo z 3 w opisie. Jestem w sumie po 6 transferach.
Chciałam zbadać pozostałe zarodki żeby zmniejszyć ilość transferów które i tak by się nie udały. Czyli co trzeba przenosić do invicty?
Anulka14.08.
Aktywna w BB
Trzymam mocno kciuki za wysoką betę!!!Jutro ale w 5 dpt blastki 5BA wynik sikance był ujemny- ten o progu 10 bHCG wiec nie robię sobie nadziei. Jutro po 10 zaczynam 7 dpt wiec zrobię bete jak będę wychodzić z pracy. Jakoś nadzieja moja upadła po tym teście
reklama
Kochana ja 4 robiłam 10 i też był biały a 5 cień cienia a beta tak jak pisałam. Głowa do góry. Trzymam. Kciuki. Dawaj znaćJutro ale w 5 dpt blastki 5BA wynik sikance był ujemny- ten o progu 10 bHCG wiec nie robię sobie nadziei. Jutro po 10 zaczynam 7 dpt wiec zrobię bete jak będę wychodzić z pracy. Jakoś nadzieja moja upadła po tym teście
Podziel się: