reklama
Sherlook
Fanka BB :)
Tak Madziu nas to dotyczy najbardziej, bo jesteśmy najbliżej. Mnie też mąż stopuje i mówi, że mam się nie martwić i przekonuje, że my jesteśmy bezpieczni.Trzeba żyć normalnie , ja też się boje , mieszkam w Lubelskim gdzie to wszystko jest bardzo blisko nas,,wczoraj cały dzień przeżywałam oglądając wiadomości, mówiłam mężowi że po co kończyć dom może trzeba zbierać kasę i uciekać z kraju. W nocy słyszałam jakieś samoloty obudziłam się przerażona że u nas też jest już wojna i co my zrobimy..ale mąż mówi że trzeba żyć normalnie bo zwwrjujemy,, ludzie wczoraj tak glupieli że nie szło zatankować samochodu bo kolejki na 3 km..więc kochana myśl o sobie i powodzenia. Takie mamy czasy że zawsze coś ..ja odkładałam decyzję o innvitro bo Covid bo nie wiedomo co będzie ..i żałuję że nie podeszłam 3 lata wcześniej że czekałam tak długo. Niedługo skończę 39 lat..mam nadzieję że wszystko będzie ok..
Jeżeli moje zarodki będą odpowiednie to w poniedziałek.@Stylenka a ty kiedy masz transfer?
Sherlook
Ja obstawiam plamienie implantacyjne plus zagnieżdżenie kropka. Ja też ciągle płaczę, bez przerwy i to nie z powodu wojny, ale po prostu tak.Co nie zmienia faktu że mam możliwość cne bóle macicy powoli. Jakby się @ zbliżała, a to bardzo dziwne bo powinnam dopiero w niedzielę najszybciej dostać.
Ehhh wiem, idzie zwariować, ale mnie przeraża ludobójstwo. Po prostu rozpaczam gdy słyszę o ofiarach śmiertelnych.
Sherlook
Dzwoń dziś do embriologaJeżeli moje zarodki będą odpowiednie to w poniedziałek.
Mój mąż się wczoraj dał porwać szaleństwu i pojechał po paliwoTak Madziu nas to dotyczy najbardziej, bo jesteśmy najbliżej. Mnie też mąż stopuje i mówi, że mam się nie martwić i przekonuje, że my jesteśmy bezpieczni.
Nasz region oszalał.
Co do wojny, to ja się nie martwię. Stresuje mnie napływ uchodźców, bo to jest dla nas realne niebezpieczeństwo. Oczywiście martwi mnie tez widmo zmian ekonomicznych, bo to odbije się mocno na naszym społeczeństwie. Jeśli już wczoraj swirowali z paliwem, to później to szaleństwo może przybrać na sile. Nadto teraz organizujemy pomoc i pokazujemy ludzka twarz, a za chwile jak nas dotknie to bardziej osobiście i ekonomicznie, to skończy się empatia w wielu nas.
Nie chodzi o to, ze nie współczuje, ze po mnie to spływa. Raczej ta moja postawa, zawsze logiczna, to odpowiedz na sytuacje kryzysowe. Ja nie panikuje. Nic mi to nie pomoże.
Również nie spałam całą noc, dużo płakałam, jestem przerażona tym co się dzieje... Boje się że ten nieobliczalny ch*j chce zniszczyć Europe, nie chodzi mi tylko o UkrainęNie wiem czy to dobry czas na ciążę. Jestem od wczoraj w mocnym stresie. Często wybucham płaczem. W nocy mało spałam. Mam delikatne plamienie i bóle jak na @
Na stan obecny chyba odczułabym ulgę gdyby beta była negatywna. Za bardzo to wszystko przeżywam, a co za tym idzie. Nerwy stres = nie są dobre dla dziecka.
Po raz kolejny się pytam gdzie jest ten dobry i kochający nas Bóg? Bo ja go od dawna nie widzę
Nic nie zniszczy !!! To nie ten etap historii. Za chwile Putin zainstaluje nowy rząd na Ukrainie, a całe NATO i świat to zaakceptuje, będzie się po cichutku wycofywać. Jak będzie odrobine luźniej, ktoś sprzątnie Putina i odda Ukrainie wolność. To nie Putin rządzi światem a ekonomia i pieniądz.Również nie spałam całą noc, dużo płakałam, jestem przerażona tym co się dzieje... Boje się że ten nieobliczalny ch*j chce zniszczyć Europe, nie chodzi mi tylko o Ukrainę
Sherlook
Tak samo uważam. Dziś już czytałam, że zaraz zajmie Kijów i zainstalują nowy rząd.Nic nie zniszczy !!! To nie ten etap historii. Za chwile Putin zainstaluje nowy rząd na Ukrainie, a całe NATO i świat to zaakceptuje, będzie się po cichutku wycofywać. Jak będzie odrobine luźniej, ktoś sprzątnie Putina i odda Ukrainie wolność. To nie Putin rządzi światem a ekonomia i pieniądz.
Mnie już nic nie boli Oo na tvn mówią ze 3 miesiące przed in vitro trzeba suplementować wit e. Ja wcale tej wit nie suplementowałam
reklama
Podziel się: