Vinszka
Fanka BB :)
Hahaha to tylko przecież jedna doba usychania z oczekiwaniaVinszka w sobotę. Ale dzień w tą czy w tą nie robi różnicy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hahaha to tylko przecież jedna doba usychania z oczekiwaniaVinszka w sobotę. Ale dzień w tą czy w tą nie robi różnicy
MalinowskiDziewczyny z Łodzi ! Czy możecie polecić jakiegoś immunologa poza Pasnikiem ? Do niego nigdzie się dodzwonić nie mogę ..
Spokojnie, ja miałam ból miesiączkowy i to mocny.. robiłaś już sikanca? Czy czekasz na betę?Kurcze dziewczyny dziś 9dt brzuch mnie boli normalnie jakbym miała dostać miesiączki. Beta dopiero w sobotę. Ale zaczynam się martwić
Ja robiłam po cichaczu haha a i tak mnie rozgryzłCzekam na betę, mąż mi zabronił. Nawet do apteki mi nie pozwala chodzićno trudno czekam. Mam nadzieję że to dobre objawy
Rozgryzł pewnie po Twoim bananowym uśmiechu jak zobaczyłas 2 kreskiJa robiłam po cichaczu haha a i tak mnie rozgryzł
Ja to zaczęłam od cienia cienia cienia hahahaRozgryzł pewnie po Twoim bananowym uśmiechu jak zobaczyłas 2 kreski