Jezuuu 41?! Ostro Cię przestymulowali... Jakby Ci się powiększył obrys brzucha, albo ból był silny mimo leków p/bólowych to jedz na sorDziewczyny w Was nadzieja Co brać, robić po punkcji żeby było lżej i żeby hiperstymulacja się nie rozwijała? Dziś miała swoją drugą punkcję 41 komórek i brzuch już bolał od wczoraj. Przy pierwszej 14 komórek niczego takiego nie było :/ lekarz pow żeby brać leki przeciwbólowe i jakby coś się działo to dzwonić albo jechać do szpitala. Co Wam pomogło?
reklama
41 ? Niewyobrażalne dla mnie.Dziewczyny w Was nadzieja Co brać, robić po punkcji żeby było lżej i żeby hiperstymulacja się nie rozwijała? Dziś miała swoją drugą punkcję 41 komórek i brzuch już bolał od wczoraj. Przy pierwszej 14 komórek niczego takiego nie było :/ lekarz pow żeby brać leki przeciwbólowe i jakby coś się działo to dzwonić albo jechać do szpitala. Co Wam pomogło?
Mnie bardzo bolał brzuch po drugiej punkcji, a miałam tylko 5 pęcherzyków. Nie wiem dlaczego ale ból był mega. Nie pomagało nic, żadne leki. Ja zrobiłam sobie ciepła kąpiel. I to łagodziło ból. Jestem tydzień równo po punkcji i nadal mam lekkie bóle, przy oddawaniu moczu tez. Ale z każdym dniem boli mniej.
Uważaj bardzo i nie zwlekaj z wizyta w szpitalu jeżeli będzie zatrzymanie moczu, lub gorączka.
eij
Fanka BB :)
A ja myślałam że moje 22 to dużoJezuuu 41?! Ostro Cię przestymulowali... Jakby Ci się powiększył obrys brzucha, albo ból był silny mimo leków p/bólowych to jedz na sor
Hankaa
Też myślałam że moje 20 to dużoA ja myślałam że moje 22 to dużo
annemarie
Powinien ci dac od razu!!!!! recepte na Dostinex.Dzwon jutro do kliniki.Nie wyobrazam sobie takiej ilosci.Dziewczyny w Was nadzieja Co brać, robić po punkcji żeby było lżej i żeby hiperstymulacja się nie rozwijała? Dziś miała swoją drugą punkcję 41 komórek i brzuch już bolał od wczoraj. Przy pierwszej 14 komórek niczego takiego nie było :/ lekarz pow żeby brać leki przeciwbólowe i jakby coś się działo to dzwonić albo jechać do szpitala. Co Wam pomogło?
Cudowne wiadomości . Czas abys w końcu była szczęśliwa .Opóźnienie było. . ale bobo z silnym serduchem jest na miejscu [emoji3531][emoji3531][emoji3531] jeszcze to do mnie nie dociera!
kochanka328
Pięknie gratulacjeOpóźnienie było. . ale bobo z silnym serduchem jest na miejscu [emoji3531][emoji3531][emoji3531] jeszcze to do mnie nie dociera!
Aduś16
Evela coś mi umknęło widzę! Gratulacje Doczytałam że to naturals, ale Cie los cudownie zaskoczyłOpóźnienie było. . ale bobo z silnym serduchem jest na miejscu [emoji3531][emoji3531][emoji3531] jeszcze to do mnie nie dociera!
Ewewie
Aktywna w BB
Dostałam i już wzięłam jedną tabletkę. Pytam co jeszcze mogę zrobić białko białko i jeszcze raz białko tez wciskam w siebiePowinien ci dac od razu!!!!! recepte na Dostinex.Dzwon jutro do kliniki.Nie wyobrazam sobie takiej ilosci.
reklama
Też o tym pomyślałam, ja miałam 24 i myślałam, że zaszalał doktorek, tamten to dopiero pojechał po bandzie szok, że tyle... , pewnie amh powyżej 5A ja myślałam że moje 22 to dużo
Podziel się: