reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Cześć dziewczyny !
Przed punkcja lekarz zrobił mi wymaz na chlamydie i był dodatni , dostałam antybiotyk po którym nie zlecił kontroli . Podeszłam do pierwszego transferu , nie udał się . Zrobilam ta chlamydie z krwi tak z ciekawości a tu dodatnia … dziś idę ma wizytę ciekawe co powie . Także transfer mialam z chlamydią , mógł to być przecież powód tego ze się nie udało prawda ?
Z tego co mówił mi lekarz chlamydia powoduje poronoenia, ale na późniejszym etapie.

Transfer w poniedziałek. Tona leków już kupiona 🤦‍♀️oczywiście nie obyło się bez przygód, bo w biocenozie wyszły mi bakterie. Na szczęście jest jeszcze tyle czasu, że dostałam leki na ich wyleczenie.
No i test PCR kazali zrobić ( nieważne, że jestem ozdrowieńcem po 3 dawkach szczepienia 🤷‍♀️)
W jakiej klinice jesteś?

Hej dziewczyny mam pytanie dostałam wynik rezerwy jajnikowej 0,41 ng/ml co myślicie o tym mam 28 lat i jeden jajnik ??? Pomocy

Hej dziewczyny mam pytanie dostałam wynik rezerwy jajnikowej 0,41 ng/ml co myślicie o tym mam 28 lat i jeden jajnik ??? Pomocy
To jest wynik amh?
Moze troszkę Cię pociesze, że amh nie jest wcale takie stałe. Ja miałam akurat dobre, bo 2.7 jak zaczynałam przygodę z leczeniem niepłodności a po roku lekarz kazał powtórzyć i okazało się, że jest 3.5.
Wydaje mi się, że są tu dziewczyny z niskim amh a mimo wszystko przy dobrej stymulacji udaje im się uzyskać jajeczka do zapłodnienia.
Taki wynik to tylko informacja, ze nie ma co tracić czasu na jakieś obserwacje cyklu, czas brać się do poważnego leczenia.
Głowa do góry!

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry