Napisałam privTak ja. Już tutaj pisałam.
Napisz na priv
reklama
OdpisałamNapisałam priv
Z tego co mówił mi lekarz chlamydia powoduje poronoenia, ale na późniejszym etapie.Cześć dziewczyny !
Przed punkcja lekarz zrobił mi wymaz na chlamydie i był dodatni , dostałam antybiotyk po którym nie zlecił kontroli . Podeszłam do pierwszego transferu , nie udał się . Zrobilam ta chlamydie z krwi tak z ciekawości a tu dodatnia … dziś idę ma wizytę ciekawe co powie . Także transfer mialam z chlamydią , mógł to być przecież powód tego ze się nie udało prawda ?
Vinszka
Fanka BB :)
W jakiej klinice jesteś?Transfer w poniedziałek. Tona leków już kupiona oczywiście nie obyło się bez przygód, bo w biocenozie wyszły mi bakterie. Na szczęście jest jeszcze tyle czasu, że dostałam leki na ich wyleczenie.
No i test PCR kazali zrobić ( nieważne, że jestem ozdrowieńcem po 3 dawkach szczepienia )
DzejKej 1985
Aktywna w BB
ja tez dziś po punkcji ... 10 oocytow. Jutro tel przed południem ile dojrzałych, ile się zaplodnilo. Długi protokół z icsi, pomimo ze nasienie męża dobre ale dwie próby ( druga stymulacja) były bezowocne. Mam nadzieje zw tym razem się uda.
Magda 1234
Fanka BB :)
Trzymamy kciukija tez dziś po punkcji ... 10 oocytow. Jutro tel przed południem ile dojrzałych, ile się zaplodnilo. Długi protokół z icsi, pomimo ze nasienie męża dobre ale dwie próby ( druga stymulacja) były bezowocne. Mam nadzieje zw tym razem się uda.
InvictaW jakiej klinice jesteś?
To jest wynik amh?Hej dziewczyny mam pytanie dostałam wynik rezerwy jajnikowej 0,41 ng/ml co myślicie o tym mam 28 lat i jeden jajnik ??? Pomocy
Moze troszkę Cię pociesze, że amh nie jest wcale takie stałe. Ja miałam akurat dobre, bo 2.7 jak zaczynałam przygodę z leczeniem niepłodności a po roku lekarz kazał powtórzyć i okazało się, że jest 3.5.
Wydaje mi się, że są tu dziewczyny z niskim amh a mimo wszystko przy dobrej stymulacji udaje im się uzyskać jajeczka do zapłodnienia.
Taki wynik to tylko informacja, ze nie ma co tracić czasu na jakieś obserwacje cyklu, czas brać się do poważnego leczenia.
Głowa do góry!
Ostatnia edycja:
reklama
Tak 0,41To jest wynik amh?
Podziel się: