A co tam u Ciebie? Jak się czujesz? Kiedy wizyta serduszkowa? Ja mam 4.01 pierwszą wizytę u swojej ginekolog i jak będzie wszystko dobrze, to zakładamy kartę ciąży. Mam nadzieję, że okruszek przyspieszył ze wzrostem. Póki co, nie mam nudności, wymiotów, tylko okropną gorycz w buzi, przez co niestety więcej jem i tyję no i okropne zmęczenie, ciągle śpię i śpię w nocy po 12h i w dzień jeszcze przysypia mi się. Masakra, gdyż jestem z natury pracuś, zawsze aktywna, a tu taka zgniliznaTrzymam kciuki za przyrosty gratulacje i powodzenia dalej
reklama
Ja to nawet nie wiem, co napisac wizyta w przyszlym tygodniu tez 04.01A co tam u Ciebie? Jak się czujesz? Kiedy wizyta serduszkowa? Ja mam 4.01 pierwszą wizytę u swojej ginekolog i jak będzie wszystko dobrze, to zakładamy kartę ciąży. Mam nadzieję, że okruszek przyspieszył ze wzrostem. Póki co, nie mam nudności, wymiotów, tylko okropną gorycz w buzi, przez co niestety więcej jem i tyję no i okropne zmęczenie, ciągle śpię i śpię w nocy po 12h i w dzień jeszcze przysypia mi się. Masakra, gdyż jestem z natury pracuś, zawsze aktywna, a tu taka zgnilizna
A jesli chodzi jak sie czuje to - no jakos w wiglie i pierwszy dzien swiat to nawet moglam jesc. Od wczoraj to nie moge patrzec na zadne jedzenie - zmuszam sie do chleba lub bulki z dzemem. Moje ulubione dotychczas potrawy - to nawet nie moge o nich myslec Caly czas wlasciwie jest mi niedobrze - wiec tak to u mnie. A jak jeszcze mam do tego luteine podjezykowa - no to po tym to tak wzmaga sie ten gorzki posmak w ustach i jeszcze bardziej mi wtedy niedobrze takze ja to generalnie raczej stoje na wadze albo chudne niz tyje ;P - juz nawet na nia nie wchodze, bo sie boje
Ale zakladam, ze jak tak sie czuje, to znaczy, ze wszystko ok - wiec nie narzekam
Ladna beta gratuluje!! , mam nadzieję ze zs 2 dni przyrost tez bedzie duzyWłaśnie dostalam wyniki beta 99, protestem 40, nie wiem co o tym myśleć zadzwoniłam do kliniki, to powiedziano mi, że te wyniki nic nie oznaczają, że za dwa dni mam ponowic i że jak będą proporcjonalnie rosły to jest dobrze, co Wy o tym myślicie?
No i kolejna wizyta w tym samym terminie nudności to dobry znak, dziwie się, że ich nie mam, skoro ostatnio miałam takie, że ruszyć się nie mogłam. No nic zobaczymy, czy maleństwo rośnie. Ja już nie mam siły się zamartwiać.... zmęczona jestem tym wszystkim, jak teraz znowu nie wyjdzie, temat in vitro zamknięty, tak postanowiłam. To czekam na Twoje dobre wieści 4.01Ja to nawet nie wiem, co napisac wizyta w przyszlym tygodniu tez 04.01
A jesli chodzi jak sie czuje to - no jakos w wiglie i pierwszy dzien swiat to nawet moglam jesc. Od wczoraj to nie moge patrzec na zadne jedzenie - zmuszam sie do chleba lub bulki z dzemem. Moje ulubione dotychczas potrawy - to nawet nie moge o nich myslec Caly czas wlasciwie jest mi niedobrze - wiec tak to u mnie. A jak jeszcze mam do tego luteine podjezykowa - no to po tym to tak wzmaga sie ten gorzki posmak w ustach i jeszcze bardziej mi wtedy niedobrze takze ja to generalnie raczej stoje na wadze albo chudne niz tyje ;P - juz nawet na nia nie wchodze, bo sie boje
Ale zakladam, ze jak tak sie czuje, to znaczy, ze wszystko ok - wiec nie narzekam
Ja tez staram sie pozytywnie nastawic, bo w sumie zamartwianie sie nic nie da jak bede po wizycie to dam znacNo i kolejna wizyta w tym samym terminie nudności to dobry znak, dziwie się, że ich nie mam, skoro ostatnio miałam takie, że ruszyć się nie mogłam. No nic zobaczymy, czy maleństwo rośnie. Ja już nie mam siły się zamartwiać.... zmęczona jestem tym wszystkim, jak teraz znowu nie wyjdzie, temat in vitro zamknięty, tak postanowiłam. To czekam na Twoje dobre wieści 4.01
Nie zamartwiaj się, bo ból brzucha w dobrze rozwijającej się ciąży też może być.Dziewczyny zaczyna boleć mnie brzuch jak przed @! Moja beta 99 chyba naprawdę nic nie oznacza a ucieszyłam się
Masz super wynik, a bardzo często we wczesnej ciąży jest takie uczucie jak na okres. Nic się nie martw, czas na radośćDziewczyny zaczyna boleć mnie brzuch jak przed @! Moja beta 99 chyba naprawdę nic nie oznacza a ucieszyłam się
Jeszcze bez paniki, ja się nie znam ale beta chyba bardziej wiarygodna niż odczucia bólu jak na @.Dziewczyny zaczyna boleć mnie brzuch jak przed @! Moja beta 99 chyba naprawdę nic nie oznacza a ucieszyłam się
reklama
eij
Fanka BB :)
Spokojnie mnie też bolało jak na @ i niedługo zaczynam 7 miesiąc ciążyDziewczyny zaczyna boleć mnie brzuch jak przed @! Moja beta 99 chyba naprawdę nic nie oznacza a ucieszyłam się
Podziel się: