reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Głowa do góry, jak nie masz już tego brudzenia, to dobry znak. Ja miałam 2 dni😉jutro też idę na betę. Mam nadzieję, że będzie dobrze. Znowu ja nie mogę spać po nocach, ciągle się budzę o 3 i nie mogę później zasnąć... Nie wiem czy to hormony... powoli zaczynam nie znosić nocy,bo się męczę 😔
Daj znać jak wynik Twojej bety. Ja już praktycznie nie mam nadziei, ale wiadomo, umiera ostatnia.

Ogólnie dobry wynik to około 40 .
Ja miałam po 3 szczepieniach około 21. I dostałam leki do transferu + mam się do szczepiać co dwa miesiące.
Ty się szczepiłaś ?
Rozumiem. Ale gdzieś przeczytałam że szczepią tylko jak jest 0%. Ja nie szczepiłm się to moje pierwsze takie badanie. Dr.P. zlecił po nieudanym transferze. A jakie leki do transferu?
Ja mam 28,10%
Nie musze mieć szczepien
Lekarz powiedział ze doda leki do transferu i po
A wiesz jakie leki?
podobno lepiej mieć powyżej 30% ja mam 0 i czekają mnie szczepienia
No właśnie wiem że jak jest 0% to dają szczepienia ale nie wiem jak jest przy takim wyniku jak mój 🤷‍♀️

reklama
Do góry