Trzymam kciuki za CiebieDobrze, postaram sie. Napiszę Wam jutro wyniki bety. Trzymam za wszystkich kciuki! <3
reklama
Dziękuję <3Trzymam kciuki za Ciebie
KarolaJ
Fanka BB :)
Ja miałam 3 punkcje miesiąc po miesiącu, więc raczej nie ma jakiś większych ograniczeń
Niestety to juz 3 dzien "brudzenia". Jutro robię betę, ale jestem prawie pewna, że sie nie udało. Czy któraś z Was wie jaki czas musi upłynąć od jednej do drugiej punkcji? Nie mamy mrozakow
laChance
Nie wiem kochana. Przecież jestem na izolacji wiec u lekarza nie byłam W środę mam wizytę to napisze. Nie wiemLa Chance a jak Twoja kosmowka?
Czego się spodziewać. Trzymajcie kciuki za mojego dzidziola mam nadzieje ze ma się dobrze.
laChance
A jak u ciebie?La Chance a jak Twoja kosmowka?
O no tak, kurcze jeszcze niepotrzebny stres. Do srody już niedaleko. Trzymam kciukiNie wiem kochana. Przecież jestem na izolacji wiec u lekarza nie byłam W środę mam wizytę to napisze. Nie wiem
Czego się spodziewać. Trzymajcie kciuki za mojego dzidziola mam nadzieje ze ma się dobrze.
Czekam na wyniki receptywnosci, ale dr powiedział, że nie zdąża dojść na grudniowy cykl, więc transfer dopiero w styczniu. Obecnie wakacje, plaża, palmy . Bawimy się jak już dawno nie bawiliśmyA jak u ciebie?
reklama
Ogólnie dobry wynik to około 40 .Dziewczyny te które badały allo mlr? Podpowiecie jak to interpretować?
Ja miałam po 3 szczepieniach około 21. I dostałam leki do transferu + mam się do szczepiać co dwa miesiące.
Ty się szczepiłaś ?
Podziel się: