U nas po drugie stymulacji ostatecznie też tylko 1 zarodek . Tak wiec na dzień dzisiejszy mamy całe 2 ( 5.1.2 i 5.2.2 ). Decyzja podjęta, że narazie koniec wysyłamy je do badania genetycznego. Teraz pozostaje tylko czekać i się modlić
reklama
Jakieś wieści?O ja 10. To dawaj znać o becie.
JestemMama!
Fanka BB :)
Ja melduje już w dwupaku wracamy do domu cała trójka
Suuuuper!!! Kciukasy!!!!Ja melduje już w dwupaku wracamy do domu cała trójka
Hankaa
No to teraz niech się maluszek ładnie zadomowi trzymam kciukiJa melduje już w dwupaku wracamy do domu cała trójka
Cytrynka122
Ja melduje już w dwupaku wracamy do domu cała trójka
Super
LaChance a jak u Ciebie? Trzymam za Ciebie kciuki
Cytrynko tak mi przykro
Aurora84
Niech Kropek dobrze się zagnieżdżaJa melduje już w dwupaku wracamy do domu cała trójka
Ja jutro ale nie wiem jak to będzie, od soboty mam mega doła i moje nadzieje bardzo osłabły. Bardzo się denerwuję i boję, miałam podejść na spokojnie a czuję że mi nerwy puszczają. Jeszcze nie było transferu a mój mózg już świruje Tobie za to życzę dalej takiej radości i optymizmu
JestemMama!
Będzie dobrze kochana , mocno w to wierzę ja już dziś osiwialam ale napiszę dlaczego jak ogarnę się w domu bo dopiero weszłamNiech Kropek dobrze się zagnieżdża
Ja jutro ale nie wiem jak to będzie, od soboty mam mega doła i moje nadzieje bardzo osłabły. Bardzo się denerwuję i boję, miałam podejść na spokojnie a czuję że mi nerwy puszczają. Jeszcze nie było transferu a mój mózg już świruje Tobie za to życzę dalej takiej radości i optymizmu
reklama
laChance
Wzięłaś dwa kropki za jednym razem? JupiJa melduje już w dwupaku wracamy do domu cała trójka
Edit: doczytałam ze jeden
Podziel się: