reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Trzymam kciuki za pozytywne bety dziewczyny @IaChance @Cytrynka122

Ja byłam na drugim podglądzie a to juz 12 dc i mam trzy pecherzyki (12-15 mm)
W środę czeka mnie kolejny podglad i w piatek punkcja jeśli nic po drodze się nie wydarzy.
Dzisiaj pobrany estradiol i w środę czeka mnie powtórka

Chciałabym aby udało
Się pobrać cała trojke je prawidłowo zapłodnić by dały potrójna szanse ✊ale zycie zweryfikuje

Najważniejsze by choć jeden z nami chciał zostać ❤️

Trzymam kciuki za pozytywne bety dziewczyny @IaChance @Cytrynka122

Ja byłam na drugim podglądzie a to juz 12 dc i mam trzy pecherzyki (12-15 mm)
W środę czeka mnie kolejny podglad i w piatek punkcja jeśli nic po drodze się nie wydarzy.
Dzisiaj pobrany estradiol i w środę czeka mnie powtórka

Chciałabym aby udało
Się pobrać cała trojke je prawidłowo zapłodnić by dały potrójna szanse ✊ale zycie zweryfikuje

Najważniejsze by choć jeden z nami chciał zostać ❤️
Trzymam kciuki ✊✊

Jak tylko jedna będzie to bez sensu bo:
- odrazu masz transfer czyli nie tracisz czasu( czekanie, na wyniki itp) PGS jest po to żeby przyspieszyć proces. Szybciej osiągnąć cel, a nie przechodzić przez nieudane transfery albo poronienia.
- PGS może uszkodzić zarodek a on jedyny będzie to nie ma sensu.
- kasa ogromna pójdzie bo jak jest duzo zarodkie to biopsja kosztuje tyle samo nie ważne czy jest 1 czy 10 embrionów.
- No i na cyklu naturalnym to naturalnym jednak…
A Ciebie, aż tak czas nie goni:) poczekaj co Ci dzisiaj powiedzą :-)
Kate!!!!
Dzisiaj odbędzie się pierwsza biopsja oraz kriokonserwacja zarodków.

Ilość zarodków do biopsji: 1x 5AA oraz 2x 5AB (zarodki sa w stadium wylęgająca blastocysta, klasy AA, oraz dwa zarodki klasy AB)

2 zarodki są w stadium blastocysty AA – czekamy jeszcze do jutra, jeśli będzie to możliwe, biopsja odbędzie się jutro

4 zarodki zatrzymały się w rozwoju

Kate!!!!
Dzisiaj odbędzie się pierwsza biopsja oraz kriokonserwacja zarodków.

Ilość zarodków do biopsji: 1x 5AA oraz 2x 5AB (zarodki sa w stadium wylęgająca blastocysta, klasy AA, oraz dwa zarodki klasy AB)

2 zarodki są w stadium blastocysty AA – czekamy jeszcze do jutra, jeśli będzie to możliwe, biopsja odbędzie się jutro

4 zarodki zatrzymały się w rozwoju
Pięknie !!! Powiem ci ze te 3 to piękne człowieki. No szykuj pokoje dziecinne :-) super zaskoczyła ta stymulacja.
Reszta pewnie jest 3 albo coś koło bo w stadium 5 robi się biopsje. Ale takie zarodki tez dają rade :-)
Ten pierszy dla mnie to prawie pewniak :-) bo idealny w każdym dniu. Jestem ciekawa czy zdrowy będzie, wszystko wskazuje ze powinnien 😁😁😁
Pisz mi dalej bom ciekawa efektów 😍

reklama
Do góry