Jakoś ciężko mi się tym pogodzić, póki co bhcg nie spadła, pozostaje czekanie ,który to dpt?Tak rozmawiałam. Mam brać dalej leki i powtórzyć w poniedziałek. Ale No lekarz mówi ze to już taka proforma.
reklama
A która to Twoja próba jest 1 czy 2?CEmu tak się mogło stać dziewczyny? Miałyście tak któraś?
Mimi94
Fanka BB :)
Oj... Bardzo mi przykro [emoji25]
Niestety koniec mojego cudu. Beta nie urosła. Z 103 na 106. Boje się ze to znowu cp. Mega mi przykro bo uwierzyłam ze już będzie dobrze.
laChance
11Jakoś ciężko mi się tym pogodzić, póki co bhcg nie spadła, pozostaje czekanie ,który to dpt?
laChance
Pierwsza.A która to Twoja próba jest 1 czy 2?
Sherlook
W następnej na pewno się uda! Przynajmniej coś się zadziało i ciąża była.Pierwsza.
Hankaa
Przykro mi bardzo... Jest to niesprawiedliwe...Niestety koniec mojego cudu. Beta nie urosła. Z 103 na 106. Boje się ze to znowu cp. Mega mi przykro bo uwierzyłam ze już będzie dobrze.
laChance
tak od trzech lat powtarzam sobie - za miesiąc się uda. Życie jest złe. No we trzeba się trzymac. Jescze licze na jakiś cud w poniedziałek ale rozum mówi mi ze to nie możliwe a serce nie daje za wygrana.W następnej na pewno się uda! Przynajmniej coś się zadziało i ciąża była.
Coś tu się dziwnego podziało,niektórzy testują dopiero 12 dpt , ja wiem przyrosty itd, ale nigdzie nie ma żadnych norm,ja pisałam że.mialam marne przyrosty,czytalam na forach wszyscy kazali mi się godzić ze stratą lekarz wierzył do końca i faktycznie po 16 dpt beta ruszyła jak strzała...nie uwierzę ze ciąży nie ma ,dużo magnezu jedz do poniedziałku, podwójna dawkę, mój lekarz twierdzi ze po transferze nawet 6000 jednostek wskazane ja biorę 6 tab. Maglek bo q suplementy nie wierzę, daj sobie czas,to raptem dwie doby, zobaczysz ze będzie dobrze, może jestem złudnym optymistą ale jakoś tak czuje,pamiętaj z tamtych czasów jak dziewczyna z forum z tego samego dnia transfery 11 dpt miał 12,pocieszałam ją choć myslalam.ze nic z tego nie będzie, rodziłyśmy tego samego dnia ❤tak od trzech lat powtarzam sobie - za miesiąc się uda. Życie jest złe. No we trzeba się trzymac. Jescze licze na jakiś cud w poniedziałek ale rozum mówi mi ze to nie możliwe a serce nie daje za wygrana.
reklama
laChance
A jak u ciebie z ta beta było bo niestety nie pamietam twojej sytuacji.Coś tu się dziwnego podziało,niektórzy testują dopiero 12 dpt , ja wiem przyrosty itd, ale nigdzie nie ma żadnych norm,ja pisałam że.mialam marne przyrosty,czytalam na forach wszyscy kazali mi się godzić ze stratą lekarz wierzył do końca i faktycznie po 16 dpt beta ruszyła jak strzała...nie uwierzę ze ciąży nie ma ,dużo magnezu jedz do poniedziałku, podwójna dawkę, mój lekarz twierdzi ze po transferze nawet 6000 jednostek wskazane ja biorę 6 tab. Maglek bo q suplementy nie wierzę, daj sobie czas,to raptem dwie doby, zobaczysz ze będzie dobrze, może jestem złudnym optymistą ale jakoś tak czuje,pamiętaj z tamtych czasów jak dziewczyna z forum z tego samego dnia transfery 11 dpt miał 12,pocieszałam ją choć myslalam.ze nic z tego nie będzie, rodziłyśmy tego samego dnia ❤
Jasne do poniedziałku czekam ale jie jestem taka optymistka.
Podziel się: