laChance
Fanka BB :)
Może bliźniakiTo moja 214 w 10dpt,to jakiś kosmos?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Może bliźniakiTo moja 214 w 10dpt,to jakiś kosmos?
Histeroskopia to tylko wprowadzenie sondy do macicy. Scratching to 'zadrapanie' Endometrium. Powinien pobudzić je do wzrostu. Podczas histeroskopii pobierają również wycinki z podejrzanych obszarów w Endometrium i z tych wycinków robi się badanie, m. In. Cd138Tak, komorki cd138. Przez nie odwolali transfer wskazuja na zapalenie endo i moga powodowac powody z zagniezdzaniem. Teraz jestem w trakcie leczenia antybiotykami. Później znow badanie endometrium i dopiero transfer jak bedzie ok. Ale ja mialam histeroskopie ze scratchingiem. Nie wiem w sumie, które badanie wykrywa cd138..
Laparoskopia i histeroskopia to dwa różne badania. Histeroskopia prywatnie, np.w Bocianie w Warszawie kosztuje ok. 2.500 zł.No ja Ci powiem że u 3 lekarzy byłam na NFZ którzy leczą i prywatnie to żaden mnie na histeroskopie wziąć nie chciał choć pytałam i prosiłam bo u nas jest ewidentnie czynnik męski a ja nigdy nawet żadnego stanu zapalnego nie miałam i owulki regularnie potwierdzane więc nie widzieli takiej potrzeby. A prywatnie to koszt z laparo ponad 10 tys.
Ekstra!!!! Gratulacje Niech pięknie rośnie!Pięknie trzymam kciuki, korzystałas z AH I EG?
mialam to glue coś tam bo u nas to jest w standardzie.
Dziewczyny beta 103,2 (tydz.4) wyję
Nie kracz choć u mnie co 2 pokolenie bliźniaki, albo moja siostra albo jaMoże bliźniaki
Czyli z 5 zarodkow masz 2 implantacje. Moze musisz trafic na idealny zarodek. Moze druga stymulacja da lepsze wyniki, wiesz jak to z komorkami jajowymi, dana „partia” moze byc o niebo lepsza. Jakies suplementy bierzesz na poprawe jajeczek? A allo mlr badal Ci Pasnik?? Ile wam wyszlo?Hej, Hej. Wybacz, że dopiero teraz odpisuje. 3 razy nie doszło do zagnieżdżenia, 2 raz się udało, tylko, że raz beta zaczęła spadać na początku, a za drugim razem zatrzymało się jakoś na 6 tygodniu.
Mieliśmy już chyba wszystko wprowadzone, więc nie wiem czy mamy co jeszcze nowego wprowadzić.
Trzymam za ciebie mocne kciuki
Jak dobrze pójdzie to jutro może coś lekarz powie o rozpoczęciu stymulacji, u mnie będzie to druga.
Piękny wynik i jak najbardziej prawidłowy. Teraz tylko relaks i czekanie na usg.Pięknie trzymam kciuki, korzystałas z AH I EG?
mialam to glue coś tam bo u nas to jest w standardzie.
Dziewczyny beta 103,2 (tydz.4) wyję
Dziewczyny odebrałam wyniki, mam boreliozę. Czekam na wizytę u mojej ginekolog. Jestem przerażona [emoji24]
Nic... Ze ona nie jest zakaźnikiem i się nie zna... Szkoda słówJa 21 października będę robic wynik . A ginekolog co mówił ?