reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
A jak . Tylko ona nie przewidziała tego że braciszek pójdzie w piz...du [emoji1787] tak by miała trochę kasy a tak będzie czekać bo jeden drugiemu nie odpuści [emoji6]
Straszne ale dla Was będzie to najmniej stresujące rozwiązanie. Wyobraź sobie te wyrzuty które by Wam ciągle robiła nawet jakbyście ją spłacili, że Wy to i tak więcej dostaliście. A czy oni takie bidule są?

Dziewczyny jestem załamana. Na ostatnim USG były 22 pęcherzyki a dzisiaj pobrano tylko 13 i jeszcze nie wiadomo ile będzie dojrzałych. Czyli znowu lipa. Ku.rwa znowu nic z tego nie będzie 😞
Dawno mnie tu nie było, ale czytam pobierznie posty. Nie ma co się załamywać, to świetny wynik !! Ja miałam 21, pobrali tylko 15, zapłodnili 12 chyba, do blastki doszło 6, z czego 4 zdrowe 2 z cechą nieprawidłową i ja byłam załamana tym wynikiem, ryczałam w pracy przy biurku. Dziś po pierwszym transferze jestem prawie w 13 tygodniu. Już wyszłam spod skrzydeł kliniki, odstawiłam leki i weszłam do grona "normalnych" ciężarnych. Więc jak widzisz nie ilość się liczy, a jakoś. Będzie dobrze 🤞

Witam dziewczyny.Zrobiłam dzis test i niestety negatywny.Jadę zaraz na betę,mam ostatnią fiolkę proletuxu,jak geta wyjdzie ujemna to jeszcze jutro ostatnią wezme i koniec.Moja przygoda z 3 dniowym zarodkiem tak jak myślałam, sie zakończy.Wychodzi na to ,że wszystkie nasze zarodki są chore ,bo przestają się rozwijać w 5 dobie,lub wolno sie rozwijają.Nie wiem co zrobic.2 podejścia,nasienie z biopsji,0 % morfologii,kilka plemników,partner chce jeszcze raz zrobić ,spróbować.Tylko ,że tu nie ma ani kasy,ani czasu ,ja 39 lat,on 37.Rozmawiałam z nim o dawcy nasienia,ale widzę po mim,ze bedzie go to bolało .Sama już nie wiem co dalej.Nie wyobrażam sobie życia bez dziecka😔

Kochana jedź na betę oby ona Cię rozweseliła [emoji8] ja też zaraz się zbieram [emoji3590]
Witam dziewczyny.Zrobiłam dzis test i niestety negatywny.Jadę zaraz na betę,mam ostatnią fiolkę proletuxu,jak geta wyjdzie ujemna to jeszcze jutro ostatnią wezme i koniec.Moja przygoda z 3 dniowym zarodkiem tak jak myślałam, sie zakończy.Wychodzi na to ,że wszystkie nasze zarodki są chore ,bo przestają się rozwijać w 5 dobie,lub wolno sie rozwijają.Nie wiem co zrobic.2 podejścia,nasienie z biopsji,0 % morfologii,kilka plemników,partner chce jeszcze raz zrobić ,spróbować.Tylko ,że tu nie ma ani kasy,ani czasu ,ja 39 lat,on 37.Rozmawiałam z nim o dawcy nasienia,ale widzę po mim,ze bedzie go to bolało .Sama już nie wiem co dalej.Nie wyobrażam sobie życia bez dziecka[emoji17]

Nie no co Ty nie są biedni żyją przeciętnie jak prawie każdy na kredycie na mieszkanie [emoji1787]nikt im nie broni zmienić pracy na lepszą [emoji6]no ale my mamy lzej bo nie mamy dzieci tak usłyszałam kiedyś wtedy jeszcze nie byliśmy w in vitro bo bym jej pokazała jak nam lżej z paragonami za badania i aptekę [emoji6]
Straszne ale dla Was będzie to najmniej stresujące rozwiązanie. Wyobraź sobie te wyrzuty które by Wam ciągle robiła nawet jakbyście ją spłacili, że Wy to i tak więcej dostaliście. A czy oni takie bidule są?

reklama
Do góry