reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziękuję że pytasz [emoji16][emoji16] Od powrotu do pracy przestał mnie brzuch boleć i już zaczynam świrować że coś jest nie tak bo nie mam żadnych objawów [emoji1745][emoji1745][emoji1745] Dziś trochę piersi zaczęły boleć tak trochę jak na okres i próbuje sobie wmówić że to dobrze i jest jakiś objaw ciąży Już nie wiem co lepsze jak coś boli i kłuje czy jak nie ma nic żadnej dolegliwości [emoji2957][emoji2957][emoji2957][emoji2957] Przez to całe in vitro to chyba już mi się głowa psuje [emoji23][emoji23][emoji23]
Nie Tobie jednej... po in vitro to powinni takie usg przenosne do paska przypinac 😂. Zeby mozna bylo w kazdej chwili sprawdzic co z dzieciakiem 🙈

reklama
Hej . Ja też mam wysokie Amh bo prawie 9 i powiem Ci że miałam świeży transfer w maju niestety nie udany Teraz w środę miałam z mrozaczka i czekam na wynik który będę robiła na dniach [emoji120]
Dziewczyny, a czy stymulacja w protokóle krótkim zależy od amh? Mam 30 lat, odebrałam właśnie wyniki amh - 8.1 :( na ostatniej wizycie lekarz coś wspomniał że przy wysokim amh nie podają raczej świeżego transferu z uwagi na ryzyko hiperstymulacji,i że lepiej przyjmują się transfery mrożaczkow. Jak było o Was?

No właśnie znowu mnie ratujesz ❤️❤️❤️lov juuu. To kiedy znowu poczuje się jak człowiek? Dzisiaj w nocy brałam prysznic żeby wstydu przed Łukaszem nie bylo tak się upocilam.
Ale masz na myśli samopoczucie związane z ciąża czy macierzyństwem. Nie wiem czy pisać prawdę czy pocieszyć 😁 Ja dopiero odzyskuje swoje dawne życie 😂
Będziesz szczęśliwa, zobaczysz. Obiecuję, to wszystko mija.
Pamiętam, że któraś z dziewczyn ci pisała, że jeszcze może się okazać że te jajowody wcale nie takie niedrożne 😂😂😂 Czy to nie przypadkiem @motylek24 wykrakała 🤔
Faktycznie mam ograniczone zaufanie do takiej diagnozy. Uświadomił mnie lekarz z Bociana. Oj pilnuje się teraz, mam piękne cykle i coś czuję że mogłabym się zdziwić. Przesyłam ciążowe fluidy w waszą stronę.

Dziewczyny, a czy stymulacja w protokóle krótkim zależy od amh? Mam 30 lat, odebrałam właśnie wyniki amh - 8.1 :( na ostatniej wizycie lekarz coś wspomniał że przy wysokim amh nie podają raczej świeżego transferu z uwagi na ryzyko hiperstymulacji,i że lepiej przyjmują się transfery mrożaczkow. Jak było o Was?
Ja mam amh 5.8 i lekarz od razu zapowiedział że transfer będzie na mrozaczki bo bał się hiperki

Ale masz na myśli samopoczucie związane z ciąża czy macierzyństwem. Nie wiem czy pisać prawdę czy pocieszyć 😁 Ja dopiero odzyskuje swoje dawne życie 😂

Faktycznie mam ograniczone zaufanie do takiej diagnozy. Uświadomił mnie lekarz z Bociana. Oj pilnuje się teraz, mam piękne cykle i coś czuję że mogłabym się zdziwić. Przesyłam ciążowe fluidy w waszą stronę.
Bardziej mi chodzi o to TSH kiedy to się unormuje chyba najniższe jest do 12 tego tygodnia. Jeśli chodzi o macierzyństwo to chyba całkiem nieźle sobie daje radę A później no cóż nie mam wyjścia idę na żywioł Hehehehe chociaż masz rację zapomniałam już o swoich potrzebach:)

Dziękuję że pytasz [emoji16][emoji16] Od powrotu do pracy przestał mnie brzuch boleć i już zaczynam świrować że coś jest nie tak bo nie mam żadnych objawów [emoji1745][emoji1745][emoji1745] Dziś trochę piersi zaczęły boleć tak trochę jak na okres i próbuje sobie wmówić że to dobrze i jest jakiś objaw ciąży Już nie wiem co lepsze jak coś boli i kłuje czy jak nie ma nic żadnej dolegliwości [emoji2957][emoji2957][emoji2957][emoji2957] Przez to całe in vitro to chyba już mi się głowa psuje [emoji23][emoji23][emoji23]
Popieram @Orchidea33 powinni przy ivf odrazu rozdawać takie przenośne 🤣 nie martw się jeszcze dzidzia nadrobi Ci z tymi objawami mnie od 3tyg do 8tyg to mdliło mnie i wymiotowali dalej niż mi się wydawało a na początku też się bałam ze nic nie czuje🤷 ale to już jest wpisane w nasze psychiki🤷 zobaczysz że okruszek już sobie pozadny domek powil na najbliższe 9mc ❣️

To ja z chęcią biere twoje fluidy 😁

reklama
Do góry