reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dzięki dziewczyny za pocieszenie, ale myślę że u mnie to i tak poronienie postępujące. Pewnie w związku z tym, że pęcherzyk nadal jest musieli coś zrobić, ale u mnie nadzieja jest bliska zeru. Szkoda bo tydzień już prawie 6 i zaczynałam myśleć o tym dziecku, tym bardziej że znam płeć.
Lekarze tak zakładają, że to poronienie postępujące?

reklama
Dzięki dziewczyny za pocieszenie, ale myślę że u mnie to i tak poronienie postępujące. Pewnie w związku z tym, że pęcherzyk nadal jest musieli coś zrobić, ale u mnie nadzieja jest bliska zeru. Szkoda bo tydzień już prawie 6 i zaczynałam myśleć o tym dziecku, tym bardziej że znam płeć.
Przykro mi ale źle to wygląda. Z drugiej strony cuda już tu bywały i to wcale nie rzadko więc nie poddawaj się i postaraj nie denerwować.

[emoji17]
Dziewczyny,
U mnie jednak poronienie [emoji17] 5 tyd. 5 dzień ciąży. Rano krew mi się lała po nogach, po podłodze, dosłownie masakra. Czekam w klinice na lekarza, ma mi dać jakąś tabletkę na oczyszczenie. Mamy jeszcze 3 zdrowe genetycznie zarodki i 2 z nieprawidłowościami. Zastanawia mnie przyczyna..czyżby moja immunologia. Nie wiem kiedy podejmę się kolejnego transferu. Z pewnością upłynie trochę czasu i muszę zmienić pracę, bo aktualny tyb życia mnie dobił. Mam straszny mętlik w głowie, w piątek Beta była jeszcze ponad 6000. No cóż bolesna lekcja [emoji17]

reklama
Dziewczyny!
Do dnia planowanego okresu mam przyjmować normalnie progesteron, żebym za szybko nie dostała. Z moich wyliczeń wynika, że jeśli będę go przyjmowała przez kolejne 8dni, to kolejna stymulacja do krio wyjdzie mi w czasie mojego pobytu na urlopie, czy wg Was mogę wziąć o 3 dni dłużej ten progesteron, żeby okres dostać te kilka dni później? Wtedy już będę w domu i na spokojnie będę mogła jechać w 11 dc na usg.

Do góry