reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Właśnie mam zamiar dziś zadzwonić do nich ... Tylko może to być utrudnione bo dziś mam fizjoterapeutę na pozbycie się moich zrostów ... No nic , na razie staram się uspokoić i zobaczymy co dalej ... Ogólnie to odechciewa mi się wszystkiego już ... Mam nerwy że nigdzie nie można ich zrobić .... Jeszcze do Torunia spróbuję przedzwonić @pauli890 mówiła .... Głowa to od tygodnia mnie tak boli że masakra .... Jednym słowem mam dość !! 😭😭
Przede wszystkim się uspokój... Nerwy jeszcze wszystko pogarszają. Oddychaj głęboko, licz do 10, albo nie... Ty musisz do 100 😉 i przede wszystkim nie próbuj załatwić wszystkiego na raz.
Wygląda na to, że wszędzie sezon urlopowy, więc zaakceptuj fakt, że nie przeskoczysz tego i zacznij organizować to co możesz. Zajmij się tymi zrostami, endokrynologiem czy innymi badaniami i spokojnie odchaczaj jedno po drugim. Na wyniki badań immuno I tak będziesz czekać kilka tygodni... Naprawdę ten natłok emocji w niczym Ci nie pomoże...

reklama
Dziewczyny,
U mnie jednak poronienie 😔 5 tyd. 5 dzień ciąży. Rano krew mi się lała po nogach, po podłodze, dosłownie masakra. Czekam w klinice na lekarza, ma mi dać jakąś tabletkę na oczyszczenie. Mamy jeszcze 3 zdrowe genetycznie zarodki i 2 z nieprawidłowościami. Zastanawia mnie przyczyna..czyżby moja immunologia. Nie wiem kiedy podejmę się kolejnego transferu. Z pewnością upłynie trochę czasu i muszę zmienić pracę, bo aktualny tyb życia mnie dobił. Mam straszny mętlik w głowie, w piątek Beta była jeszcze ponad 6000. No cóż bolesna lekcja 😔

Dziewczyny,
U mnie jednak poronienie 😔 5 tyd. 5 dzień ciąży. Rano krew mi się lała po nogach, po podłodze, dosłownie masakra. Czekam w klinice na lekarza, ma mi dać jakąś tabletkę na oczyszczenie. Mamy jeszcze 3 zdrowe genetycznie zarodki i 2 z nieprawidłowościami. Zastanawia mnie przyczyna..czyżby moja immunologia. Nie wiem kiedy podejmę się kolejnego transferu. Z pewnością upłynie trochę czasu i muszę zmienić pracę, bo aktualny tyb życia mnie dobił. Mam straszny mętlik w głowie, w piątek Beta była jeszcze ponad 6000. No cóż bolesna lekcja
Bardzo mi przykro 😥.

Dziewczyny,
U mnie jednak poronienie 😔 5 tyd. 5 dzień ciąży. Rano krew mi się lała po nogach, po podłodze, dosłownie masakra. Czekam w klinice na lekarza, ma mi dać jakąś tabletkę na oczyszczenie. Mamy jeszcze 3 zdrowe genetycznie zarodki i 2 z nieprawidłowościami. Zastanawia mnie przyczyna..czyżby moja immunologia. Nie wiem kiedy podejmę się kolejnego transferu. Z pewnością upłynie trochę czasu i muszę zmienić pracę, bo aktualny tyb życia mnie dobił. Mam straszny mętlik w głowie, w piątek Beta była jeszcze ponad 6000. No cóż bolesna lekcja 😔
Ale robili Tobie usg ? Bez tego danie leków na oczyszczenie to nie porozumienie ..
mi się tyle razy lała krew po nogach, ze skrzepami. Mój cud niedługo skończy roczek.
Bez usg nie wzięłabym tabletek 🤷🏼‍♀️

reklama
Do góry