reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

To jestes kilka dni przede mną :) Mnie moja lekarka obiecała ze cesarkę będzie planować bliżej 38 tc a nie 39tc że względu na to że mam szew wiec mam cicha nadzieję że jakoś 28 najpóźniej 30 sierpnia mnie rozpakują. A jak Ty się czujesz? Planujesz naturalny porod czy CC?
Jak sie czuje? Jak polaczenie slonia z wielorybem,przciezkawo😀😀😀najchetnie jbym sie polozyla i przeczekala do konca.Ja bede miala cc,po prostu logistycznie,nie mozemy sobie pozwolic na taka spontanicznosc .

reklama
A co sądzisz o krótkim protokole menopur + agonista gnrh gonapeptyl daily, kiedy wyraźnie mówiłam lekarce, że najbardziej zależy mi na double/ dual triggerze, bo pęcherzyki mi nie dojrzewają.
Ten trigger o którym myślałam robi się na stymulacji z antagonistą i wtedy hcg + agonista jak gonapeptyl.
Ciekawe czy podwójna dawka samego hcg też by dała radę. Kurde nie wiem co robić, bo przecież lekarka się wkurzy że sobie stymulację wymyślam.
Ale ten double trigger był warunkiem, że w ogóle podchodzę do kolejnej stymulacji 😞
Nie pomoge ,bo nigdy takich kombinacji nie stosowalam.Tyle,ze kogo trzeba sluchac,a co stoi na przeszkodzie z nia to przeanalizowac.W koncu to twoje pieniadze.

Jak sie czuje? Jak polaczenie slonia z wielorybem,przciezkawo😀😀😀najchetnie jbym sie polozyla i przeczekala do konca.Ja bede miala cc,po prostu logistycznie,nie mozemy sobie pozwolic na taka spontanicznosc .
To ja właśnie to robię od marca leżę i czekam 😜 Naszczescie mój syn 7.5 roku usługiwać mu nie muszę, on mi duzo pomaga ;)
To fajnie ze możesz tak tez wybrać i nie czekać na spontan ;) Ile Twój synuś ostatnio na usg ważył?

Hej dziewczyny, ja lekarza mam dopiero o 19. Czuje się okropnie, nie wiem co mnie wzięło ale mam ochotę wyć 24/7,nie mam ochoty jeść,boli mnie żołądek i czuje się do dupy😭 kiedy to przejdzie??? Mam już sama siebie dosyć... Nie potrafię się cieszyć, cały czas chodzę ze łzami w oczach :(

Hej dziewczyny, ja lekarza mam dopiero o 19. Czuje się okropnie, nie wiem co mnie wzięło ale mam ochotę wyć 24/7,nie mam ochoty jeść,boli mnie żołądek i czuje się do dupy[emoji24] kiedy to przejdzie??? Mam już sama siebie dosyć... Nie potrafię się cieszyć, cały czas chodzę ze łzami w oczach :(

Jak ja Cię rozumiem kochana, mam dokładnie to samo, zamiast się cieszyć, ciągle się boję, a w dniu wizyty zawsze się bardzo stresuje i nie dam rady jeść...Który u Ciebie tydzień?
Wszystkie tu trzymamy mocno kciuki, na pewno będzie wszystko dobrze :)[emoji3531][emoji178]

Nie robię testu z moczu :( , boję się 😱. Czekam na betę wyznaczona przez klinikę jakoś wytrzymam do pobrania w czwartek i w piątek wynik. Piersi bolą masakryczne, ale może przez leki... Brzuch też bolał jak na okres, teraz czasami boli i odczuwam kłócie, bez plamienia i krwawienia. Gratuluję i oby tak dalej :).
Każda klinika inaczej. Mi kazali robić test z moczu, a później Betę. U Ciebie jakoś bardzo długo każą czekać. Jak przy inseminacji.

Jak ja Cię rozumiem kochana, mam dokładnie to samo, zamiast się cieszyć, ciągle się boję, a w dniu wizyty zawsze się bardzo stresuje i nie dam rady jeść...Który u Ciebie tydzień?
Wszystkie tu trzymamy mocno kciuki, na pewno będzie wszystko dobrze :)[emoji3531][emoji178]
8+5... Boję się i przez to, że siedzę w domu sama to czuje się okropnie i taka samotna 😭

reklama
Do góry