reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Beta z 7 dpt 3 dniowego zarodka wynosi 0,5... nic z tego nie bedzie, prawda? 😔
Nie wiadomo... Może dopiero zaczyna... 3-dniowy zarodek musi w macicy ursosnac do blastocysty i wtedy się zagnieżdża... Wygląda jakby 2 dni potrzebował na dorośnięcie do blastki (przepisowo), kolejne 2 na zagnieżdżenie i rozpoczęcie produkcji bety.. Powtórz za dwa dni. Nic nie jest przesadzone...

reklama
Oh... Co się dzieje z tymi facetami [emoji85]

Trzymam Mocno kciuki żeby jednak wszystko było dlvrze[emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]
Mój to się pcha na wszystkie usg , ale klinika osób towarzyszących nie wpuszcza więc i tak czeka na parkingu hehe, ale bez kitu w takiej sytuacji ciężko zrozumieć takie podejście partnera , ojca dziecka jakby nie patrzeć, ehh

Ja to nie moge. Za duzo mnie to nerwow kosztuje. A tak to wsiadam w auto i smigam.
Dojechac dojdziesz na bank, pytanie tylko czy w tym tygodniu [emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Jeździłam w Hiszpanii pociągiem to nie ma co narzekać bo jadą szybciej niż u nas i w lepszym stanie bo co prawda mamy pendolino i kilka nowych, ale jak się trafi stary klekot to masakra.

reklama
Do góry