nieagatka
Fanka BB :)
Za wczesnie na bete. Jutro dopiero a najlepiej w pon.Beta z 7 dpt 3 dniowego zarodka wynosi 0,5... nic z tego nie bedzie, prawda? [emoji17]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Za wczesnie na bete. Jutro dopiero a najlepiej w pon.Beta z 7 dpt 3 dniowego zarodka wynosi 0,5... nic z tego nie bedzie, prawda? [emoji17]
Trzymam kciukiPytałam ją o to, ale chyba się nie zrozumiałyśmy do końca.
No ale teraz dzwoniła do mnie i kazała mi wziąć coś na dojrzewanie komórek dziś i jutro. Nazywa się luveris. Z tego co czytałam to jest hormon lh. Może dojrzeja te komórki jeszcze.
Czyli dziś gonal orgalutran luveris heparyna
Jutro gonal orgalutran luveris ovitrelle i heparyna.
Niedziela nic, Poniedziałek punkcja.
Estradiol z dzisiaj 954.
to była i moja pierwsza stymulacjaDziękuję. To moja pierwsza stymulacja. zakładałam lepszy wynik. Lekarka też.
Moga się zapłodnic wszystkie, ale może i żadna, bo nasienie jest bardzo złe. Oddaliśmy je do mrozenia, do tego będzie oddawal w dniu punkcji 2 razy, żeby starczyło [emoji2356] mam również poronienia na koncie, dlatego chciałam mieć zabezpieczenie jakieś...
Po prostu staram się być realistką, chyba nie mamy satysfakcjonujących wyników, żeby ryzykować punkcję i liczyć, że jednak się zapłodni...
A sobie wymyśliłam na luzie pojechać, mam za swoje. Jeny, stoimy w szczerym polu. Ja nie wiem kiedy dojadę.Jaaa czemu pociagiem? Czemu nie autem?
Noooooo tu nie ma wątpliwości [emoji7]Dziewczyny,
Mój test 9dpt. Nie wiem kiedy Beta, muszę dzwonić do lekarza, bo przecież tutaj potrzebne mi skierowanie.Zobacz załącznik 1292438
W pl Beta można robić już od 7dpt . W twoim przypadku dobrze byłoby już ja kontrolować czy rośnie prawidłowo . Noi po cichu gratulacjeDziewczyny,
Mój test 9dpt. Nie wiem kiedy Beta, muszę dzwonić do lekarza, bo przecież tutaj potrzebne mi skierowanie.Zobacz załącznik 1292438
Ja to nie moge. Za duzo mnie to nerwow kosztuje. A tak to wsiadam w auto i smigam.A sobie wymyśliłam [emoji23] na luzie pojechać, mam za swoje. Jeny, stoimy w szczerym polu. Ja nie wiem kiedy dojadę.
To przyjedz do mnie pociągiemJaki spam, przestań . Ja też lubię jeździć pociągiem . Jessui, już dawno tego nie robiłam
Ja sobie ostatnio musiałam w aucie wsadzac tableteczkę. Poszło gładko, chusteczki jakieś dla dzieci miałam to się ogarnęłam migusiem
Dziwi mnie, że od razu mi nie dali. Dziwne zasady. Kazali czekać do testu.W pl Beta można robić już od 7dpt . W twoim przypadku dobrze byłoby już ja kontrolować czy rośnie prawidłowo . Noi po cichu gratulacje