reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Pytałam ją o to, ale chyba się nie zrozumiałyśmy do końca.

No ale teraz dzwoniła do mnie i kazała mi wziąć coś na dojrzewanie komórek dziś i jutro. Nazywa się luveris. Z tego co czytałam to jest hormon lh. Może dojrzeja te komórki jeszcze.
Czyli dziś gonal orgalutran luveris heparyna
Jutro gonal orgalutran luveris ovitrelle i heparyna.
Niedziela nic, Poniedziałek punkcja.
Estradiol z dzisiaj 954.
Trzymam kciuki ✊✊✊

Dziękuję. To moja pierwsza stymulacja. zakładałam lepszy wynik. Lekarka też.
Moga się zapłodnic wszystkie, ale może i żadna, bo nasienie jest bardzo złe. Oddaliśmy je do mrozenia, do tego będzie oddawal w dniu punkcji 2 razy, żeby starczyło [emoji2356] mam również poronienia na koncie, dlatego chciałam mieć zabezpieczenie jakieś...
Po prostu staram się być realistką, chyba nie mamy satysfakcjonujących wyników, żeby ryzykować punkcję i liczyć, że jednak się zapłodni...
to była i moja pierwsza stymulacja 😉😉😉

Dziewczyny,
Mój test 9dpt. Nie wiem kiedy Beta, muszę dzwonić do lekarza, bo przecież tutaj potrzebne mi skierowanie.
20210709_060037.jpg

reklama
Do góry