reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny czy teraz w invicta Gdańsk to norma że najpierw ma się USG a później dopiero rozmowę? Czemu nie ma tego już na jednej wizycie?

To prawda.Macierzynstwo jest cudowne.Moja Misia nawet jak placze bo cos jej jest i np.cala sobote mialam z glowy bo ciagle marudzila.Ale jak tylko na nia spojrze jak sie we mnie wtula to nie zamienilabym ani jednej chwili z nia.Mam to gdzies ze od 23 dni nie spie bo teraz ma katar i w nocy czuwam.Ale jak sie usmiecha przez sen-wiem ze nieswiadomie to sen staje sie niepotrzebny.To jest tak ogromna milosc ze czlowiek wczesniej sobie nie mogl nawet tego wyobrazic.
Ja wieczorami jak kładłam córkę spać , a potem sama siedziałam jeszcze coś robiąc, to wąchałam jej kocyk , taki cudny zapach... mogliby perfumy takie zrobić ehhh
Nie jest zle,kwestia organizacji😊
moje już duże i niekoniecznie chcą się przytulać. Wiec jak czasem chcą zasnąć u mamy na kolanach to ciesze sie kazda sekundach. I ta minka po zaśnięciu. Żyje dla takich chwil.
Dziewczyny czy teraz w invicta Gdańsk to norma że najpierw ma się USG a później dopiero rozmowę? Czemu nie ma tego już na jednej wizycie?
Tez mnie to dziwi. Już przesadzają.

Miałam krwiaka przy ujściu. Krwawiłam dużo i często, ale dobre jest to, że z reguły się wchłania. Powinien do 20 tc się wchłonąć. Do tego czasu musisz się oszczędzać 🤷🏼‍♀️. Ja robiłam obiad z krzesłem.. ściągało mnie w dół i musiałam często odpoczywać (miedzy odpoczynkiem oczywiście 😂). Głowa do góry, będzie dobrze ☺️
Omg... nieźle. Ja miałam jeden wielki krwotok a potem 2 dni ciemne resztki z luteina a teraz kompletnie już nic...do 20tc? :O nawet nie żartuj...

reklama
@Evela.6 powiedz mi proszę jak to u Cb było ...
Do biopsji endo miałas brać estrofen od 2 dnia cyklu ...między 12 a 14 dniem kontrola u dr...
To w jaki dzień przypadl Ci zabieg ? To jest zabieg 2 dni ? Dzień odstęp i dzień ? Miałaś jeszcze kontrolę oprócz tej jednej czy już tylko zabieg ?

Do góry