reklama
bazylia128
Fanka BB :)
hmm to już nie wiem, rodzić czy jeszcze się wstrzymać? ...
bazylia128
łałowoooooo ale super Szykuje sie duuuzzaaa rodzinkaTak jest Było 11 komórek, oczywiście zapładniamy wszystkie
Transfer odroczony, zbijam NK
Tak jest Było 11 komórek, oczywiście zapładniamy wszystkie
Transfer odroczony, zbijam NK
bazylia128
Macierzyństwo jest czymś cudownym i dzieci są cudowne przecież gdyby takie nie było to byśmy po rodzeństwo nie wracały a nawet mamuśki bliźniaków wracają
Walczymy dziewczynki! Tak jak pisałam @bazylia128 ivf się udaje tylko trzeba być cierpliwym. Do boju!
G
gość2502
Gość
No będę musiała haha, ale ciągle się o coś martwię...Tak to normalne. Macica rosnie wiec tak bedzie ciagnac i kluc. Przywyczajaj sie [emoji16]
Riddikulus
To prawda.Macierzynstwo jest cudowne.Moja Misia nawet jak placze bo cos jej jest i np.cala sobote mialam z glowy bo ciagle marudzila.Ale jak tylko na nia spojrze jak sie we mnie wtula to nie zamienilabym ani jednej chwili z nia.Mam to gdzies ze od 23 dni nie spie bo teraz ma katar i w nocy czuwam.Ale jak sie usmiecha przez sen-wiem ze nieswiadomie to sen staje sie niepotrzebny.To jest tak ogromna milosc ze czlowiek wczesniej sobie nie mogl nawet tego wyobrazic.
Ja wieczorami jak kładłam córkę spać , a potem sama siedziałam jeszcze coś robiąc, to wąchałam jej kocyk , taki cudny zapach... mogliby perfumy takie zrobić ehhh
moje już duże i niekoniecznie chcą się przytulać. Wiec jak czasem chcą zasnąć u mamy na kolanach to ciesze sie kazda sekundach. I ta minka po zaśnięciu. Żyje dla takich chwil.Nie jest zle,kwestia organizacji
Tez mnie to dziwi. Już przesadzają.Dziewczyny czy teraz w invicta Gdańsk to norma że najpierw ma się USG a później dopiero rozmowę? Czemu nie ma tego już na jednej wizycie?
G
gość2502
Gość
Omg... nieźle. Ja miałam jeden wielki krwotok a potem 2 dni ciemne resztki z luteina a teraz kompletnie już nic...do 20tc? :O nawet nie żartuj...Miałam krwiaka przy ujściu. Krwawiłam dużo i często, ale dobre jest to, że z reguły się wchłania. Powinien do 20 tc się wchłonąć. Do tego czasu musisz się oszczędzać . Ja robiłam obiad z krzesłem.. ściągało mnie w dół i musiałam często odpoczywać (miedzy odpoczynkiem oczywiście ). Głowa do góry, będzie dobrze
Tagitagi
Tak jestDziewczyny czy teraz w invicta Gdańsk to norma że najpierw ma się USG a później dopiero rozmowę? Czemu nie ma tego już na jednej wizycie?
Dużo zmian przez covid
reklama
Tagitagi
Podziel się: