Postaraj się nie martwic aż bardzo.Ja w obydwu ciążach mialam plamienia krwawienia i wszystko git .U mnie nic nie było żadnych przyczyn.Pamietam ze brzuch potrafił boleć naprawdę mocno.Bedzie dobrze mocno w to wierzę.Jest serce bo bije jest bobas, jest krwiak zlokalizowany przy ujsciu wewnętrznym szyjki macicy - 26x20x18, kosmówka jednorodna, lekarz kazał mi się uspokoić, tamta lekarka widziała wszystko źle
reklama
Riddikulus
Fanka BB :)
Boshe jak dobrze. Cudowne wieści!!!Jest serce bo bije jest bobas, jest krwiak zlokalizowany przy ujsciu wewnętrznym szyjki macicy - 26x20x18, kosmówka jednorodna, lekarz kazał mi się uspokoić, tamta lekarka widziała wszystko źle
Evela.6
[emoji3590] Super!Jest serce bo bije [emoji3531] jest bobas, jest krwiak zlokalizowany przy ujsciu wewnętrznym szyjki macicy - 26x20x18, kosmówka jednorodna, lekarz kazał mi się uspokoić, tamta lekarka widziała wszystko źle [emoji3064]
I już szystko będzie dobrze [emoji7] odpoczywaj [emoji8]
Tagitagi
Mówiłam że Cię babsko nastraszyloJest serce bo bije jest bobas, jest krwiak zlokalizowany przy ujsciu wewnętrznym szyjki macicy - 26x20x18, kosmówka jednorodna, lekarz kazał mi się uspokoić, tamta lekarka widziała wszystko źle
Superrr jest Szyszunia
Teraz spokojnie odpoczywaj i się ciesz kochana a będzie wszystko dobrze
Tylko 1/3 ampulki co 3 dniDobre. A ile w końcu tego accofilu bierzesz?
Licze na encorton i to ze choc jeden zdrowy zarodek jest
I to ze byl era miesiac temu ktory tak zassal endometrium ze scratchingx2 jakby mialam. Oj powoooli czas leci
Jest serce bo bije jest bobas, jest krwiak zlokalizowany przy ujsciu wewnętrznym szyjki macicy - 26x20x18, kosmówka jednorodna, lekarz kazał mi się uspokoić, tamta lekarka widziała wszystko źle
Wspaniale!!! Uspokoilas sie???
Hahah jakie to byloby smieszne…Ciesz się, że jeszcze po pęcherzu na zmianę nie walą
Kciuki brzuchy z bliźniakami to ja widziałam, ale z trojaczkami to już nieeee
Czekam na Twoją betę jak na swoją
TROJACZKOWY BRZUCH i jazda po pecherzu non stop.
A realnie:
pozytywnie trzeba sie nastawiac.
To jest ten czas
Jak to bylo z jedzeniem tego ananska?? Kiedy i ile???Ciesz się, że jeszcze po pęcherzu na zmianę nie walą
Kciuki brzuchy z bliźniakami to ja widziałam, ale z trojaczkami to już nieeee
Czekam na Twoją betę jak na swoją
katarzyna86
U mnie serce było około 35dptKurde, wiesz, ja cały czas próbuję sobie nie robić nadzieji i nic nie wyobrażać, ale moje serce żyje sobie swoim życiem i nie słucha głowy.
To jak w poniedziałek będzie pęcherzyk a nie będzie serca to do kiedy można czekać? Miałam 3-dniowego.
Ja nawet nie wiem czy ten pęcherzyk jest we właściwym miejscu bo baba nie kazała przyjeżdżać wcześniej . Kurde, tyle niewiadomych
reklama
Super wiadomośćJest serce bo bije jest bobas, jest krwiak zlokalizowany przy ujsciu wewnętrznym szyjki macicy - 26x20x18, kosmówka jednorodna, lekarz kazał mi się uspokoić, tamta lekarka widziała wszystko źle
Podziel się: