reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Jest serce bo bije ♥️ jest bobas, jest krwiak zlokalizowany przy ujsciu wewnętrznym szyjki macicy - 26x20x18, kosmówka jednorodna, lekarz kazał mi się uspokoić, tamta lekarka widziała wszystko źle 🥺
Postaraj się nie martwic aż bardzo.Ja w obydwu ciążach mialam plamienia krwawienia i wszystko git .U mnie nic nie było żadnych przyczyn.Pamietam ze brzuch potrafił boleć naprawdę mocno.Bedzie dobrze mocno w to wierzę.

reklama
Jest serce bo bije ♥️ jest bobas, jest krwiak zlokalizowany przy ujsciu wewnętrznym szyjki macicy - 26x20x18, kosmówka jednorodna, lekarz kazał mi się uspokoić, tamta lekarka widziała wszystko źle 🥺
Mówiłam że Cię babsko nastraszylo
Superrr jest Szyszunia 🥰🥰🥰
Teraz spokojnie odpoczywaj i się ciesz kochana a będzie wszystko dobrze ❤️

Kurde, wiesz, ja cały czas próbuję sobie nie robić nadzieji i nic nie wyobrażać, ale moje serce żyje sobie swoim życiem i nie słucha głowy.
To jak w poniedziałek będzie pęcherzyk a nie będzie serca to do kiedy można czekać? Miałam 3-dniowego.
Ja nawet nie wiem czy ten pęcherzyk jest we właściwym miejscu bo baba nie kazała przyjeżdżać wcześniej 🤷. Kurde, tyle niewiadomych
U mnie serce było około 35dpt

reklama
Do góry