reklama
Magdusia88
Fanka BB :)
Ciesze sie ze tak mowiszTo dobra wiadomoscHej dziewczyny
U nas z dnia na dzień lepiej. Bałam się ze będzie gorzej. Jedyne co mnie denerwuje to laktacja która próbuje się rozkręcić ale dostałam bromergon na 12 dni i ma pomoc.
Pytanie: czy któraś z Was słyszała o tym szwie przezbrzusznym? 2/07 mam kontrole w klinice i wtedy dopytam ale chciałam się zorientować czy Wy coś na ten temat wiecie.
w ciazy nie bylam - nie pomoge
Jak nabierzesz sil to zapraszamy wracaj!!
O kuwa . No teraz to już muszę dzieciokowi nagadacJa pierdykam @fredka84 nie znasz mnie, ale nawet ja obca baba trzymam za ciebie kciuki!! Wchodzę cały dzień na forum i patrze czy wyniki bety fredki już są[emoji1787]
nieagatka
Moj 3dniowiec w 13dpt mial 147 i tez bylo bez szalu porownujac do tego co tu dziewczyny miewają.Dziewczyny mam wyniki. Jakieś są ale niepowalajace. Teraz dopiero będę się bała bo mam większą nadzieję...
Dziś 10dpt 3-dniowcow i jest tylko 36,4.
Czekam do soboty i wtedy zobaczę czy umierać czy nie.
Jak widzę bety innych to moja jest bardzo mała
A, i do tego mnie brzuch nawala na okres i mam kremowe na wkładce z tabletką
Małymi kroczkami, jest dobrze. [emoji110][emoji110]
A ile wazysz? Od tego dawka zalezy a mi dal 1/3 co 3 dni przy 55 kg i nie chce dac wiecej2/3 co 3 dni. A przed transferem kazał wziąć całą fiolkę
A wtedy co miałam betę 31, to też miałam dwa zarodki, tylko blastki i byłam świeżo po immunopresji
A w dniu transferu podalas sobie podskornie tez cala fiolke??
Magdusia88
Gadaj!!!! Jak nie to wpierdziel ma ode mnie!!! Nie wiem gdzie mieszka ale go znajdę!O kuwa [emoji23][emoji23][emoji23]. No teraz to już muszę dzieciokowi nagadac [emoji23]
Ale wtedy byłaś chyba na samym sterydzie ??2/3 co 3 dni. A przed transferem kazał wziąć całą fiolkę
A wtedy co miałam betę 31, to też miałam dwa zarodki, tylko blastki i byłam świeżo po immunopresji
A teraz steryd też masz ?
Jak ja się cieszeOby ladnie przyrastała. Cały dzień trzymałam kciuki i myślałam o Tobie. A Ty wcześniej po transferach miałaś już bety pozytywne ? Kurde tyle obcych bab trzymało kciuki za Ciebie, widzisz jaka jesteś fajnaDziewczyny mam wyniki. Jakieś są ale niepowalajace. Teraz dopiero będę się bała bo mam większą nadzieję...
Dziś 10dpt 3-dniowcow i jest tylko 36,4.
Czekam do soboty i wtedy zobaczę czy umierać czy nie.
Jak widzę bety innych to moja jest bardzo mała
A, i do tego mnie brzuch nawala na okres i mam kremowe na wkładce z tabletką
Edit. Doczytałam, że mialas
reklama
Ważę 60kgA ile wazysz? Od tego dawka zalezy a mi dal 1/3 co 3 dni przy 55 kg i nie chce dac wiecej
A w dniu transferu podalas sobie podskornie tez cala fiolke??
3 przed transferem zrobiłam zastrzyk z całej fiolki. Potem dopiero w 3dpt 2/3 fiolki i potem już tak co 3dni
Ale ty tu nie bierz ze mnie przykładu bo ch.uj wie co to będzie
Powiedz mu że się ze stresu trochę spasłaś i niech da większą dawkę
Podziel się: