reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dzień po punkcji czyli od soboty mam brać Progesteron Besins 100mg 3x1tabl przez 10dni. Kiedy mogę spodziewać się okresu? Jak to u Was było? Ile dni po ostatniej dawce go mogę dostać?

reklama
Hej dziewczyny🙂
U nas z dnia na dzień lepiej. Bałam się ze będzie gorzej. Jedyne co mnie denerwuje to laktacja która próbuje się rozkręcić ale dostałam bromergon na 12 dni i ma pomoc.
Pytanie: czy któraś z Was słyszała o tym szwie przezbrzusznym? 2/07 mam kontrole w klinice i wtedy dopytam ale chciałam się zorientować czy Wy coś na ten temat wiecie.
Ciesze sie ze tak mowisz❤️To dobra wiadomosc❤️
w ciazy nie bylam - nie pomoge:(
Jak nabierzesz sil to zapraszamy wracaj!!

Dziewczyny mam wyniki. Jakieś są ale niepowalajace. Teraz dopiero będę się bała bo mam większą nadzieję...
Dziś 10dpt 3-dniowcow i jest tylko 36,4.
Czekam do soboty i wtedy zobaczę czy umierać czy nie.
Jak widzę bety innych to moja jest bardzo mała
A, i do tego mnie brzuch nawala na okres i mam kremowe na wkładce z tabletką
Moj 3dniowiec w 13dpt mial 147 i tez bylo bez szalu porownujac do tego co tu dziewczyny miewają.
Małymi kroczkami, jest dobrze. [emoji110][emoji110]

2/3 co 3 dni. A przed transferem kazał wziąć całą fiolkę
A wtedy co miałam betę 31, to też miałam dwa zarodki, tylko blastki i byłam świeżo po immunopresji
A ile wazysz? Od tego dawka zalezy a mi dal 1/3 co 3 dni przy 55 kg i nie chce dac wiecej😭😭😭
A w dniu transferu podalas sobie podskornie tez cala fiolke??

Dziewczyny mam wyniki. Jakieś są ale niepowalajace. Teraz dopiero będę się bała bo mam większą nadzieję...
Dziś 10dpt 3-dniowcow i jest tylko 36,4.
Czekam do soboty i wtedy zobaczę czy umierać czy nie.
Jak widzę bety innych to moja jest bardzo mała
A, i do tego mnie brzuch nawala na okres i mam kremowe na wkładce z tabletką
Jak ja się ciesze🙂🙂Oby ladnie przyrastała. Cały dzień trzymałam kciuki i myślałam o Tobie. A Ty wcześniej po transferach miałaś już bety pozytywne ? Kurde tyle obcych bab trzymało kciuki za Ciebie, widzisz jaka jesteś fajna🤣
Edit. Doczytałam, że mialas

reklama
A ile wazysz? Od tego dawka zalezy a mi dal 1/3 co 3 dni przy 55 kg i nie chce dac wiecej😭😭😭
A w dniu transferu podalas sobie podskornie tez cala fiolke??
Ważę 60kg
3 przed transferem zrobiłam zastrzyk z całej fiolki. Potem dopiero w 3dpt 2/3 fiolki i potem już tak co 3dni
Ale ty tu nie bierz ze mnie przykładu bo ch.uj wie co to będzie 🤦
Powiedz mu że się ze stresu trochę spasłaś i niech da większą dawkę

Do góry