reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kochane dziewczyny.Ja juz rozpakowana.Nasz najwiekszy cud i szczescie jest juz ze mna❤Jest idealna w kazdym calu.Dzieqczyny walczcie bo warto i warto wierzyc.
Porod ekspres-2 godz.silami natury bez znieczulenia.
Michalinka 3180g i 52cm
Ogormne gratulacje dla Was! Jest sliczna❤️
i dziekuje Ci za te slowa❤️ Sa potrzebne nam walczacym
Cudownego czasu dla Was teraz😘

Kochane dziewczyny.Ja juz rozpakowana.Nasz najwiekszy cud i szczescie jest juz ze mna❤Jest idealna w kazdym calu.Dzieqczyny walczcie bo warto i warto wierzyc.
Michalinka 3180g i 52cm
Ojejku ja też chcę taką córeczkę ☺️🤗🤗cudne zdjęcie i zazdroszczę expres porodu.. Wszystkiego co naj... naj... dla Was 🌺🌷🌺🌷

Michalinka 3180g i 52cm
Serdecznie gratuluję, cudowna Michalinka. Zdrówka dla Was dziewczyny ❤❤❤

reklama
Do góry