Gratulacje, piekny wynikOgłaszam swój malutki cukces. Waga 63 kg czyli mniej o 7 kg. Parametry cukrzycowe jak u zdrowej osoby! Trójglicerydy spadły z 270 do 90 Babka z poradni metabolicznej stwierdziła że już nie muszę przychodzić. Na co odpowiedziałam, nie mam mowy, muszę być pod jej opieką, bardzo motywują mnie kontrole, pomiary no i ważenie Jesteśmy umówione na koniec września i wagę 59 kg.
reklama
Kochana ja w ogóle nie poszłam na L4. Nie wyobrażałam sobie siedzenia w domu bo bym zgłupiała. Teraz jestem w 6 tc i też chodzę do pracy, ale to jest sprawa indywidualna oczywiścieDziewczyny jak znioslyscie stymulacje? Kiedy poszłyście na l4? Punkcję w którym dniu cyklu miałyście? Ja jestem przerażona tym wszystkim co mnie czeka na dniach... 3dc
Orchidea33
Fanka BB :)
Ja nie kumam tych waznosci wymazow. Ostatnim razem prawie sie poklocilam u siebie w klinice. One do mnie ze mi sie skonczy waznosc i tydzien pozniej mam transfer i ze nie bedzie transferu... Ja do nich, ze moge zrobic ma cito ale nikt nie da mi pewnosci, ze jak dzis mi pobiora wymaz to ze jutro nie zlapie bakterii.. i ze rozumiem, ze sa procedury ale to jest ostatecznie praktycznie to samo. Czy bede miec o tydzien przeterminowane czy dzis mi zrobia a jutro sie pochoruje...Nie mam zielonego pojęcia czy robic. No i 12 miesięcy ważny to raczej takie robienie dla robienia bo inne są ważne 3 miesiące. Czasem układ immunologiczny coś zwalcza, podawane są sterydy i niby lepiej dopóki są. Kiedyś tak było, ze dziewczyna nigdy nie miała wymazu na chlamydie i cały czas ze imunologia do D..... Ktoś z lekarzy kazał zrobić, wyleczona dziewczyna i wszystko spadło do normalnych poziomów. Ja to robiłam jakoś nie wpłynęło to na mój succes rate:-) także tego....
Ja nie mam problemow z tym, ze trzeba to robic ale szczerze mowiac nie kumam tych waznosci... tak jak przy tescie covid, ktory robia tydzien przed transferem. Jakbym pozniej juz nie mogła sie zarazic
Bierz się w garść ! Wszystko będzie dobrze, pozytywne myślenie to pół sukcesu. Kto da radę jak nie Ty ?Dzięki ale to jeszcze ovitrelle... pójdę w piątek to będzie 7 dpt. A dzisiaj mam takiego doła, że szok... normalnie nie umiem funkcjonować
margaretka89
.
Ostatnia edycja:
G
gość2502
Gość
Staram sięBierz się w garść ! Wszystko będzie dobrze, pozytywne myślenie to pół sukcesu. Kto da radę jak nie Ty ?
No u mnie narazie ok, lekarz powiedział że zaczynamy przygotowania do transferu w pierwszym dniu cyklu mam zacząć brać estrofem i póki co tylko toDziewuszki ale dziś się tu dzieje . Powodzenia na wizytach i kciuki za same dobre wieści
@Ruda08 wszystkiego najlepszego psiocho
Kochana ja darowalam sobie wszystko, ale z tego co pamietam można ich używać. Na pewno przed punkcją nie wolno używać żadnych kosmetykówDziewczyny używałyście kosmetyków przet transferem? Balsam do ciała perfumy, czy lepiej sobie darować?
reklama
nieagatka
Czyli tęczowe wymiociny dzialaja [emoji23][emoji23][emoji16][emoji16]Tak jak Ty... [emoji12], kopie, kuźwa...
Ale serio, dzisiaj byłam VIP... sala na wyłączność, pielęgniarki skakały obok, relaks na fotelu, nie pozwoliły nawet do drugiej sali przejść...
Podobno ładnie się rozmroził i ładnie wygląda... Pierwszy kamień z serca... [emoji18]
Podziel się: