Gonia0605
Fanka BB :)
Oczywiście że ma sens... Jeśli rośnie to będziemy świętowaćMówisz? Wiesz, że ja jestem zdolna tam pójść tylko nie wiem czy to ma sens
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oczywiście że ma sens... Jeśli rośnie to będziemy świętowaćMówisz? Wiesz, że ja jestem zdolna tam pójść tylko nie wiem czy to ma sens
Trzymaj sie, jestes dzielna tez o Tobie myslalam.. dawaj znac jak sytuajca,No właśnie problem w tym ze nie wiadomo. W czawartek był pobrany po południu.
Nie badałam bo lekarz nie kazał haha bety tez nie kazał a zrobiłam... brak tu logikiA badałaś estradiol? Kurka, ja mam progesteron 148 i nie wiem dlaczego jest chyba poza wszystkimi normami
Dobrze, będę się odzywaćTrzymaj sie, jestes dzielna tez o Tobie myslalam.. dawaj znac jak sytuajca,
Nie myśle, co pisze... a progesteron masz taki wysoki. To chyba dobrzeA badałaś estradiol? Kurka, ja mam progesteron 148 i nie wiem dlaczego jest chyba poza wszystkimi normami
Nawet przy pol ampulki powinnas okolo 7 dni zaczekac,ile to jest pol 2500?Poleze tam, zbankrutuje na te bety ale poleze
Brawo Ty!!Po napisaniu reklamacji do Opiekuna, obiecała nam ze przeksięgują płatność z tej bezsensownej wizyty na kolejną. Nawet przeprosiła bo nie wiedziała że nasza dr na konsylium sie nie stawila. Także 18.06 jadę na usg i wizyta 2W kolejny raz.
Ale tym razem tego 16. zadzwonie czy się dr pofatygowala na te zebranie mędrców.