reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ja miałam gości od środy do teraz i nie miałam za dużo czasu myśleć, ale pojechali już i już mam czas.... Ja kompletnie nic nie czuje, miałam kroplowke z atosibanu więc może dlatego.
No to faktycznie mialas sie czym zając... Też nie czuje nic wczoraj tylko klucia i dziś lekkie ale biorę nospe cały czas 80mg 3 razy dziennie tak jak kazał lekarz ale już tu dostalam zjebki, że nie muszę czuć nic więc czekam 😂

reklama
Nawet kubek taki jak u mnie, bo moj szpital tez z grupy Quiron [emoji16]
Jak sie czujesz?
Marcelina z Babcia?
Czuje się bardzo dobrze brzuch nawet nie twardnieje, oddycha lepiej , śpię lepiej ....
Marcys z babcia Ale sobota niedziela że mną 😁 przyjeżdżają z mężem.
Mąż był tu w piątek 24 h Ale jak się uspokoiło to jeździ spać do domu no i pół dnia są u mnie pół na placu zabaw . 20210606_133335.jpg20210606_133536.jpgbył dziś widelec do obiadu 😂🤣😂🤣😂

Koniec z atosibanem czy cc robia?Ewka pisz po ludzku😂😂😂
Droga koleżanko napisze objasniajac bardziej bo widzę ze w ciąży nie łapiesz 😁
Więc dziś po południu będzie 48 h podawania atosibanu i więcej nie można.....
I będziemy obserwować jak pojawia się skurcze , pęknie worek lub zacznę krwawic idę pod nóż na gwałt.
Jeśli dotrwam do wtorku będzie mój kochany jedyny wspaniały doktor Maciuś i zdecydujemy czy tniemy w ten wtorek czy czekamy aż się zacznie .
Pozdrawiam i mam nadzieję że tym razem napisałam zrozumiale 😁😁😁😁😁

No to faktycznie mialas sie czym zając... Też nie czuje nic wczoraj tylko klucia i dziś lekkie ale biorę nospe cały czas 80mg 3 razy dziennie tak jak kazał lekarz ale już tu dostalam zjebki, że nie muszę
Dobrze, że jest forum i dziewczyny czasem potrafią ustawić do pionu bo wiadomo, że w emocjach to człowiek świruje.

Hej Dziewczyny,
Jestem po punkcji. Niestety owulacja zaczęła się przedwcześnie i udało się pobrać 15 jajeczek z 19. Babeczka z laboratorium powiedziała, że nasienie męża ma dziś dobre parametry - nie znam liczb. Wszystkie jajeczka idą do zapłodnienia.
Czy uważacie, że to dobry wynik ?

Hej Dziewczyny,
Jestem po punkcji. Niestety owulacja zaczęła się przedwcześnie i udało się pobrać 15 jajeczek z 19. Babeczka z laboratorium powiedziała, że nasienie męża ma dziś dobre parametry - nie znam liczb. Wszystkie jajeczka idą do zapłodnienia.
Czy uważacie, że to dobry wynik ?
To zależy ile z tych pobranych „jajeczek“ będzie prawidłowych komórek i ile prawidłowo się zapłodni ✊🏻✊🏻✊🏻
powodzonka

Droga koleżanko napisze objasniajac bardziej bo widzę ze w ciąży nie łapiesz 😁
Więc dziś po południu będzie 48 h podawania atosibanu i więcej nie można.....
I będziemy obserwować jak pojawia się skurcze , pęknie worek lub zacznę krwawic idę pod nóż na gwałt.
Jeśli dotrwam do wtorku będzie mój kochany jedyny wspaniały doktor Maciuś i zdecydujemy czy tniemy w ten wtorek czy czekamy aż się zacznie .
Pozdrawiam i mam nadzieję że tym razem napisałam zrozumiale 😁😁😁😁😁
Od razu tak nie bylo mozna?😅😅😅droga kolezanka tez w ciazy,wystarczy pisac tak zeby nie trzeba bylo sie domyslac😂😂😂
Mam nadzieje,ze nic sie nie wydarzy i dotrwacie do wtorku i dluzej😍😍😍

reklama
Do góry