Coffe18
Fanka BB :)
@Brakujemiwiary kochana jak się czujesz ? Lepiej ? Dawaj znać co u Ciebie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moze intralipid albo wlew z osocza?Aha, to moze co innego
Wlasnie wydaje mi sie, ze moze ten intralipid bo on chyba na NK jestMoze intralipid albo wlew z osocza?
są dwie szkoły teorii - jedna mówi, że nie da się podreperować komórek bo tę pulę którą mamy to mamy od zawsze i nie jest to jak ze spermą, że co 3 miesiące zmienia się i niektórzy lekarze trzymają się tego, druga natomiast szkoła mówi, że można je poprawić, przynajmniej nie szkodząc sobie. Ja biorę L-karnitynę, kwas foliowy, koenzym q10, magnez, witamina D a od dziś OvarinPolecacie coś może na "ulepszenie" komórek bo strasznie się boje tej stymulacji że nic z niej nie będzie, jak robiłam pierwszą to byłam 3 lata młodsza i jakoś nie myślałam że może coś pójść nie tak A teraz tylko marzę żeby było tylko zarodków co ostatnio chociaż [emoji3064][emoji3064][emoji3064][emoji3064] Już jakie czas biorę zestaw witamin i metylowany kwas foliowy z Wit B12 ale może warto jeszcze coś zacząć suplementować?
Już sama nie wiem... kazał w rekawiczce to tak robilam ale dopiero teraz by wyszło podrażnienie od rękawiczek? Sama nie wiem kurczęTo moze te rekawiczki? Ja otwieralam lek, mylam dokladnie rece i nic nie dotykajac innego aplikowalam.