mala_Mi 80
Fanka BB :)
Wiesz, że testy to oszukańce. Trzymam kciuki za betęZrobię na dniach ... Nie mam nadzieji ... Chodź nie powiem że na żywo ja widzę ... Wiem wkręcam sobie ale widzę ją
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wiesz, że testy to oszukańce. Trzymam kciuki za betęZrobię na dniach ... Nie mam nadzieji ... Chodź nie powiem że na żywo ja widzę ... Wiem wkręcam sobie ale widzę ją
Pamiętam. Dobrze zrobilaś, zawsze troszkę kasy do zwrotu.Pamiętasz moja sytuację? Tez niby wybrałam w Bocianie, który zarodek ma być transferowany, a embriolog rozmroził inny... Była cała wielka afera o to, nawet mi zwrócili połowę kasy za transfer
Który to dzien po transferze?Powiedzcie mi że tej kreski tam nie ma i tylko sobie wkręcam .... Znów ja widzę ... Pod jednym kontem tylko .... Ja już chyba świruje ... Nie patrzcie jak ten test wygląda bo go rozkładałam na części pierwsze sprawdzając czy to nie fabryczna .... O tu ja widzę .... Ale chyba mam jednak zwidy
8... Ale ogólnie jak za pierwszym razem pojawiła się ciąża ,betę miałam 136 a kreskę bardzoooo słaba ... Nie wiem czemu ... Nie nakręcam się już ... Czas pokaże ... A dokładnie beta ... Będzie co ma być ...Który to dzien po transferze?
nie poddawaj się to tylko 10 dni. Kolejny zastrzyk będzie łatwiejszy. Masz odpowiednio długa igłe żeby pobierać? dopiero potem zmieniasz na malutka do wklucia. Te dawki mają w sobie jakis margines błędu więc na spokojnie. Masz pewnie podgląd zaniedlugo to lekarz zobaczy czy idzie zgodnie z planem.Drugi dzień zastrzyków i ogromne problemy przy zmieszaniu leku, miałam pobrać 1 ml płynu i cholera cały czas powietrze się zbierało, nic nie pomagało..potem już wpadłam w panikę i mąż mi pomagał czy wyszedł z tego 1 ml wątpie. Ostatecznie zamiast jednej kropli upuściliśmy chyba z 2 krople przed zastrzykiem..sama nie wiem co z tego wyszło wiem że powinnam przygotować nowy zastrzyk, ale te ampułki kosztowały mnie $1500, a i tak mam ich na 10 dni tylko drugi dzień, a ja już mam dość
Leć na betę Trzymam kciuki8... Ale ogólnie jak za pierwszym razem pojawiła się ciąża ,betę miałam 136 a kreskę bardzoooo słaba ... Nie wiem czemu ... Nie nakręcam się już ... Czas pokaże ... A dokładnie beta ... Będzie co ma być ...
Ja tak.mialam z 1 testem bardzo cxulyn tylko ja kreskę.widzialam wy jej nie widziałyście bratowa nikt tylko ja. Zrobiłam potem drugi taki taniocha i pokazała się ładnie.Zrobię na dniach ... Nie mam nadzieji ... Chodź nie powiem że na żywo ja widzę ... Wiem wkręcam sobie ale widzę ją
Ja przy becie 47 miałam wyraźna kreskę lecz później słaba8... Ale ogólnie jak za pierwszym razem pojawiła się ciąża ,betę miałam 136 a kreskę bardzoooo słaba ... Nie wiem czemu ... Nie nakręcam się już ... Czas pokaże ... A dokładnie beta ... Będzie co ma być ...
Nie możesz poprosić jakieś pielęgniarki, położnej żeby pokazała jak nabierać?Drugi dzień zastrzyków i ogromne problemy przy zmieszaniu leku, miałam pobrać 1 ml płynu i cholera cały czas powietrze się zbierało, nic nie pomagało..potem już wpadłam w panikę i mąż mi pomagał czy wyszedł z tego 1 ml wątpie. Ostatecznie zamiast jednej kropli upuściliśmy chyba z 2 krople przed zastrzykiem..sama nie wiem co z tego wyszło wiem że powinnam przygotować nowy zastrzyk, ale te ampułki kosztowały mnie $1500, a i tak mam ich na 10 dni tylko drugi dzień, a ja już mam dość