reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Powiedzcie mi że tej kreski tam nie ma i tylko sobie wkręcam .... Znów ja widzę ... Pod jednym kontem tylko .... Ja już chyba świruje ... Nie patrzcie jak ten test wygląda bo go rozkładałam na części pierwsze sprawdzając czy to nie fabryczna .... O tu ja widzę .... Ale chyba mam jednak zwidy 😢😢😢😢
Który to dzien po transferze?

Drugi dzień zastrzyków i ogromne problemy przy zmieszaniu leku, miałam pobrać 1 ml płynu i cholera cały czas powietrze się zbierało, nic nie pomagało..potem już wpadłam w panikę i mąż mi pomagał czy wyszedł z tego 1 ml wątpie. Ostatecznie zamiast jednej kropli upuściliśmy chyba z 2 krople przed zastrzykiem..sama nie wiem co z tego wyszło :( wiem że powinnam przygotować nowy zastrzyk, ale te ampułki kosztowały mnie $1500, a i tak mam ich na 10 dni tylko 😞 drugi dzień, a ja już mam dość

Drugi dzień zastrzyków i ogromne problemy przy zmieszaniu leku, miałam pobrać 1 ml płynu i cholera cały czas powietrze się zbierało, nic nie pomagało..potem już wpadłam w panikę i mąż mi pomagał czy wyszedł z tego 1 ml wątpie. Ostatecznie zamiast jednej kropli upuściliśmy chyba z 2 krople przed zastrzykiem..sama nie wiem co z tego wyszło :( wiem że powinnam przygotować nowy zastrzyk, ale te ampułki kosztowały mnie $1500, a i tak mam ich na 10 dni tylko 😞 drugi dzień, a ja już mam dość
nie poddawaj się to tylko 10 dni. Kolejny zastrzyk będzie łatwiejszy. Masz odpowiednio długa igłe żeby pobierać? dopiero potem zmieniasz na malutka do wklucia. Te dawki mają w sobie jakis margines błędu więc na spokojnie. Masz pewnie podgląd zaniedlugo to lekarz zobaczy czy idzie zgodnie z planem.

8... Ale ogólnie jak za pierwszym razem pojawiła się ciąża ,betę miałam 136 a kreskę bardzoooo słaba ... Nie wiem czemu ... Nie nakręcam się już ... Czas pokaże ... A dokładnie beta ... Będzie co ma być ...
Ja przy becie 47 miałam wyraźna kreskę lecz później słaba
Też ja widziałam ,ale cień cienia 😔
Zrób sobie betę bo widząc ,że bardzo się zadreczasz 😔
Bardzo ciężko to przejść
Musisz wierzyć że się udało 🙏✊✊✊✊

reklama