reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Termin badania wstepnie 31 maja
Mialam scratchin i mega bolesna droznosc, mam nadzieje ze to nie bardziej boli... ja po stymulacji mam 3 zarodki zamrozone... dziekuje Ci[emoji8]
Ojjj nie, drożność była najgorszym badaniem ever [emoji51]
Kochana 3 zarodki to liczba idealna [emoji3590] oby każdy dał cudownego maluszka [emoji8]

reklama
Uderzcie mnie proszę… dziś mijają mi 4 dni po transferze … czort mnie jakiś zły podkusił i zrobiłam test 🥺 krzyże mnie tak bolą że to porażka . Czekanie zabija , niepewność doprowadza do szaleństwa. Ryczeć się chce a nie potrafię … myslalam ze to wszystko będzie łatwiejsze… tymczasem okazało się ze jestem słabeuszem . Zawsze z twardą dupą i uśmiechem na gębie i wkoncu człowieka złamało….

Załączniki

• C4012F02-9A17-43AE-92FB-152AB2A3A5D7.jpeg
    C4012F02-9A17-43AE-92FB-152AB2A3A5D7.jpeg
    1,2 MB · Wyświetleń: 169
  • 44D6D2A4-139C-4056-A70E-9A06554416D4.jpeg
    44D6D2A4-139C-4056-A70E-9A06554416D4.jpeg
    1,2 MB · Wyświetleń: 165
  • F7837A1D-6434-4B95-8FA2-62F5C7789282.jpeg
    F7837A1D-6434-4B95-8FA2-62F5C7789282.jpeg
    1,3 MB · Wyświetleń: 162
Uderzcie mnie proszę… dziś mijają mi 4 dni po transferze … czort mnie jakiś zły podkusił i zrobiłam test [emoji3064] krzyże mnie tak bolą że to porażka . Czekanie zabija , niepewność doprowadza do szaleństwa. Ryczeć się chce a nie potrafię … myslalam ze to wszystko będzie łatwiejsze… tymczasem okazało się ze jestem słabeuszem . Zawsze z twardą dupą i uśmiechem na gębie i wkoncu człowieka złamało….
Mnie w 6 dpt bkastki nie wyszedł a co dopiero w 4 dniu [emoji12] na pocieszenie miałam wtedy z rana betę 26 a godzinę przed biało jak diabli

Uderzcie mnie proszę… dziś mijają mi 4 dni po transferze … czort mnie jakiś zły podkusił i zrobiłam test [emoji3064] krzyże mnie tak bolą że to porażka . Czekanie zabija , niepewność doprowadza do szaleństwa. Ryczeć się chce a nie potrafię … myslalam ze to wszystko będzie łatwiejsze… tymczasem okazało się ze jestem słabeuszem . Zawsze z twardą dupą i uśmiechem na gębie i wkoncu człowieka złamało….
Test 4dpt to zdecydowanie za wcześnie Wiem że czekanie wykańcza ja czekając teraz na te kariotypy dostaje świra [emoji16][emoji16][emoji16] Ja po ostatnim transferze też nie mogłam sié doczekać i zrobiłam betę 4dpt i wyszła 2,5 [emoji16][emoji16][emoji16]

Cześć Dziewczyny,

ja tak trochę zza krzaków wyskakuję, ale nie wierzyłam w powodzenie, więc się nie odzywałam. Jeszcze w to nie wierzę, ale chyba się udało, przynajmniej na ten moment. Dzisiaj 7dpt 5 dniowego zarodka beta 74,85mIU/ml :o😍

Uderzcie mnie proszę… dziś mijają mi 4 dni po transferze … czort mnie jakiś zły podkusił i zrobiłam test 🥺 krzyże mnie tak bolą że to porażka . Czekanie zabija , niepewność doprowadza do szaleństwa. Ryczeć się chce a nie potrafię … myslalam ze to wszystko będzie łatwiejsze… tymczasem okazało się ze jestem słabeuszem . Zawsze z twardą dupą i uśmiechem na gębie i wkoncu człowieka złamało….
Jeśli w tym dniu pojawia się już Beta, to jest tak niska, że nie ma prawa wyjść na teście... Szkoda nerwów... Lepiej zrobić badanie z krwi pojutrze, taki wynik już będzie miarodajny...

Super, gratuluję [emoji8]
Ja dzisiaj tez powtarzałam betę, 14dpt jest 834 [emoji4]
Cześć Dziewczyny,

ja tak trochę zza krzaków wyskakuję, ale nie wierzyłam w powodzenie, więc się nie odzywałam. Jeszcze w to nie wierzę, ale chyba się udało, przynajmniej na ten moment. Dzisiaj 7dpt 5 dniowego zarodka beta 74,85mIU/ml :o[emoji7]

reklama
Do góry