Czekamy na Twoją wizytę serduszkowąFredzia Ty wiesz że my Cię kochamy [emoji3590]
reklama
Biedroneczka28
Fanka BB :)
Możliwe, że tak było.. No cóż..
Stres + tabletki to może być to. Pewnie nawet sobie nie wyobrażamy jak podświadomie nasze ciało to przeżywa.
Weź sobie cienkie igły i delikatnie wbijaj.Ok. Dziękuję. Tylko widać Tobie rósł a mi spada. Ciekawe może ten prolutex pomoze. Biorę 2xdziennie. Tzn mam zapisane ale od wczoraj zrobiłam tylko 2.zastrzyki bo mam takie delikatne ciało, że mnie boli tak, że ku*** no nie mogę brzucha dotknąć. Nie wiem jak się jutro rano wkłuję. Crinone pomagał? To w formie żelu?
Ja do strzykawki nabierałam duża igłą , a potem zmieniałam na malutką.
Justi92
Chyba właśnie o to chodzi muszę się zresetować i chyba przewartościować... Zresztą boję się zaraz po covidzie brać accofil. To bardzo silny i mający różne ciężkie efekty uboczne a nie wiadomo jak wpływa na organizm przy covidzie... Nawet dziś konsultowałam to z lekarka (co chwilę gdzieś szukam, pytam dzwonię i dopytuje ) powiedziała że jeśli jestem wstanie poczekać to może lepiej się wstrzymać bo tak naprawdę stres robi większe spustoszenie w organizmie niż covid który przechodzi się łagodnie........ Chyba poczekam dla świętego spokoju do czerwcato moze udz w to? a noz widelec pomoze. no chyba ze chcesz ogolnie odpoczac chwile bo po transferze to znowu testy i stres, ja sobie robie 3 cykle przerwy ale tylko dlatego ze psychicznie musze od tego odpoczac
M
Mam takie 0,45 ale prolutex jest gęsty i to jak dla mnie cienka nie jest a muszę mocno naciskać żeby leciało. Potem to zostaje pod skórą i słabo się rozchodzi. Próbowałam masować. Nic się nie polepszyłoWeź sobie cienkie igły i delikatnie wbijaj.
Ja do strzykawki nabierałam duża igłą , a potem zmieniałam na malutką.
bedziemy razem transferowac! superChyba właśnie o to chodzi muszę się zresetować i chyba przewartościować... Zresztą boję się zaraz po covidzie brać accofil. To bardzo silny i mający różne ciężkie efekty uboczne a nie wiadomo jak wpływa na organizm przy covidzie... Nawet dziś konsultowałam to z lekarka (co chwilę gdzieś szukam, pytam dzwonię i dopytuje ) powiedziała że jeśli jestem wstanie poczekać to może lepiej się wstrzymać bo tak naprawdę stres robi większe spustoszenie w organizmie niż covid który przechodzi się łagodnie........ Chyba poczekam dla świętego spokoju do czerwca
Mi zostały strzykawki po stymulacji menopurem i ich używałamM
Mam takie 0,45 ale prolutex jest gęsty i to jak dla mnie cienka nie jest a muszę mocno naciskać żeby leciało. Potem to zostaje pod skórą i słabo się rozchodzi. Próbowałam masować. Nic się nie polepszyło
Megana_89
Niestety nie miałam dużego wyboru bo miedzy rozpoznaniem pobranie wezłów a chemioterapia mialam tylko 1 miesiac na pobranie jajeczek. na pcozatku chcialam w Gamecie w Łodzi ale tam mi odmówili...więc w Gamecie w Kielcach pobrali jajeczka...wtedy 8 w grudniu zapłodnili ostały się 2. Ten pierwszy podali w 3 dobie powiedzieli ze dobrej jakości i został podobno bardzo dobrej jakości ale żadnych danych przez tel nie usłyszałam.. JEżlei 2 transfer sie nie uda to na pewno będę szukać kliniki gdzieś w krajuWitamy
Doświadczeń tu mamy mnóstwo, dziewczyny są bardzo kochane i pomocne w każdej dziedzinie życia Gdzie się leczysz?
JestemMama!
PewnieA na jakie badania Cię skierował jeśli można wiedzieć?
Załączniki
reklama
Mogę spytać dlaczego czekasz po zaszczepieniu ? Rozumiem na covid. Ja biorę drugą dawkę w czwartek i przy najbliższym cyklu zaczynam procedurę. Transfer w czerwcuWitam się z wszystkimi dołączam i chętnie poczytam Wasze doświadczenia (a muszę sporo nadrobić)- o sobie.. lat 32, 1 procedura w grudniu zarodek podany w 3dobie-niepwodzenie, został mi się jeszcze jeden ale czekam 3 miesiące od zaszczepienia i spróbujemy Ogólnie jestem 2 lata po nowotowrze szyjki ostatecznie uciętej i chemioterapii z 2 dorodnymi mięśniakami obecnie....
Podziel się: