reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Tu wymaz ostatnio ponad 4 tygodnie temu mialam w szpitalu i był ok. Tak nie robią pozatym. Może jak będę na tych badaniach specjalistycznych to mi znow zrobią zapytam a narazie będę żarła kiszonki i probiotyki 😆
Tak bralam jakoś 4 i 2 tygodnie temu raz profilaktycznie a drugi bo myślałam że mam infekcji moczu ale nie miałam..
Umówiłaś się do tego innego lekarza jak planowałaś?
Wizytę umówiłam z pakietu w pracy myślę intensywnie czy iść. Bo na 22 mam w klinice.
A potem to będę chodzić do tego co mi poleciłaś albo Wiosenka bo mają super opinie ;).
A chcę się czuć zaaopiekowana ;), chociaż finansowo ledwo przedę ;).

Mnie dziś dziewczyny angielska lekarka na wizycie po skanie nastraszyła ze mój krwiak i oprozniajaca się stara krew zwiększa ryzyko zakażenia i infekcji wewnątrzmacicznej a co za tym idzie odejściem wod przedwczesnym.. Co k...następny zejebisty news! Już z tyloma lekarzami się tu konsultowałam ale tego jeszcze mi nie mówiono. Krwiak jak narazie się nie zmiejszyl wg dzisiejszych pomiarów. Za to mały o kolejny dzień do przodu jest jak 19t+0d. Niby na pocieszenie szyjka dluga I zamknięta beż funneling ( które jakimś cudem półki lekarz widział ostatnio) co z drugiej strony zmniejsza ryzyko przedostania się bakterii z pochwy do macicy.. Kuzwa u mnie jak nie urok to sraczka.. Muszę jakoś na własną rękę próbować minimalizowanie ryzyko tych infekcji, lekac te probiotyki i lactovaginal , myślałam żeby zacząć kiszonki nawet jeść i maślanki których nie lubię no ale cóż jak mają pomóc.. Jakieś rady jeszcze?? Angielscy lekarze nie stosują nic dodatkowo a jak zapytałam polskiego gina w piątek to zlał i stwierdził że nic nie brać że nie ma takiego ryzyka i badz tu mądry...
@motylek24 jak było u Ciebie jak wody się sączyły I szyjka poszła? Jak zapobiegali infekcji lekarze ??
Przykro mi, że tak u Ciebie się dzieje.. Czytalam kiedyś, że duże dawki Wit C przyspieszają wchłanianie się krwiaków. Może zapytaj się lekarza...

Wizytę umówiłam z pakietu w pracy myślę intensywnie czy iść. Bo na 22 mam w klinice.
A potem to będę chodzić do tego co mi poleciłaś albo Wiosenka bo mają super opinie ;).
A chcę się czuć zaaopiekowana ;), chociaż finansowo ledwo przedę ;).
Szczerze polecam Pana dr Bra... naprawdę potrafi uspokoić i jest bardzo do rzeczy, wizyty długie i dokładne, a poczucie humoru ma nie z tej ziemi! Urodził mojego synka 😉
No finansowo to ta procedura i ciąża tez juz nas trochę zrujnowala... np. ostatnia wizyta u polskiego gina ktora średnio była rzeczowa kosztowała nas 165f plus dojazd wiec jakieś 1tys! A za immunoglobuliny to by była nowa procedura prawie... A tu teraz takie jaja...

Jak sie

Po włączeniu progesteronu już nie rośnie.
Jak słabo rośnie to można wiagrę dopochwową stosować to tak na przyszłość.
Myślę, że te spokojnie wystarczy
Ja stostowalam wiagre dopochwowo ale mi tłumaczyła doktor, że to na ukrwienie[emoji848] może jedno i drugie jakoś wspolpracuje[emoji6] i mnie strasznie uczulala[emoji85]

reklama
Do góry