reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hej moje kochane, opłacało się Wasze trzymanie kciuków, dziękuję każdej z Was za słowa wsparcia naprawdę 🤗🚀 podpisaliśmy dokumenty do procedury, od 16 gonapapeptyl, 28 następna wizyta no i to wszystko z nasienia męża 😊😍😍😍wszystkie komórki będą zapladniane, chociaż lekarz mówił, że zamiast 6 lepiej 12 sztuk, że u mnie będzie dużo komórek żeby nie zostały nadprogramowe. Ale oboje stwierdziliśmy, że lepiej więcej i oddać do adopcji niż miałoby wcale nie wyjść. Suma sumarum jestem bardzo zadowolona ✊😍 spróbujemy i to najważniejsze, bo jeśli nie wyjdzie to trudno ale szansa zawsze jest 🙏💕

Obgadam to z lekarzem. Masz rację. Nadzieja jest...?
trzymam kciuki, kurcze to jest taka niewiadoma, zarodki przebadane. zagniezdzily sie. zawsze myslakam ze te wczesnr poronienia to jakis defekt genetyczny zarodka i organizm sie pizbywa, ale u Ciebie przeciez byly spraqdzine;( kiedy masz wizyte?

Dziewczyny jakie grube endometrium miałyście do transferu? Za 2 dni mam transfer na cyklu sztucznym a moje endo od piątku stoi w miejscu na 0.88cm i już pewnie nie wzrośnie. Czy to nie za mało?
Zawsze miałam grube a teraz takie słabe 🥴 Kuwa zawsze coś
Nie przejmuj się endometrium bo jest dobreee, ja miałam 2 razy 0.9 cm w 12 dniu, a w 14 był dzień 0 i za każdym razem zagnieżdżał się zarodek 👍Tobie, z tego co pamiętam, upłynęło od wizyty do pierwszej tabletki więcej dni niż mi, więc z pewnością podrosło. W piątek mam wizytę po godz. 10, Ty transfer chyba też przed południem.. także wspierajmy się duchowo na odległość 😊😊Ty się tylko nie stresuj za bardzo 😘

Nie przejmuj się endometrium bo jest dobreee, ja miałam 2 razy 0.9 cm w 12 dniu, a w 14 był dzień 0 i za każdym razem zagnieżdżał się zarodek 👍Tobie, z tego co pamiętam, upłynęło od wizyty do pierwszej tabletki więcej dni niż mi, więc z pewnością podrosło. W piątek mam wizytę po godz. 10, Ty transfer chyba też przed południem.. także wspierajmy się duchowo na odległość 😊😊Ty się tylko nie stresuj za bardzo 😘
Dziękuję kochana.
Estrofem biorę od 2dc, w 12dc podgląd endometrium i było 0.88, od 15dc włączony progesteron i dzisiaj w 17dc na dwa dni przed transferem dalej 0.88 czyli w ogóle już nie rośnie. Ale mam nadzieję, że wystarczy.
A ty też staraj się nie stresować, chociaż wiem jakie to trudne.
Będę mocno trzymać za twojego kropka ✊😘

Dziękuję kochana.
Estrofem biorę od 2dc, w 12dc podgląd endometrium i było 0.88, od 15dc włączony progesteron i dzisiaj w 17dc na dwa dni przed transferem dalej 0.88 czyli w ogóle już nie rośnie. Ale mam nadzieję, że wystarczy.
Będę mocno trzymać za twojego kropka [emoji110][emoji8]
Mi kiedyś dr powiedziala że jak już progesteron włączasz to już Endo nie rośnie. A wręcz może się kurczyć bo coś tam się z nim dzieje.
Ale ja fachura nie jestem, może dziewczyny coś więcej na ten temat wiedzą [emoji23]
Tak zwanie nie znam się ale się wypowiem [emoji85][emoji85][emoji85]

Dziękuję kochana.
Będę mocno trzymać za twojego kropka ✊😘
No to mi pewnie też nie uroslo, więc starczy to co masz. Gdyby było inaczej to lekarz nie dopuściłby do transferu 😊mi lekarz mówił, że 9mm starczy i zarodek będzie miał warunki do zagnieżdżenia się, więc o to bądź spokojna, pamiętaj o diecie wysokobiałkowej, słyszałam też o ananasie, ale nie praktykowałam. Jadłam produkty wysokobiałkowe zgodnie z zaleceniami lekarza 🙂

Hej dziewczyny a ja nadal czekam aż mi zadzwonią.. Mieli dzwonić przed godzina 15:00 a nadal nikt nie dzwoni... ☹️ Jak dzwoniłam o godzinie 12.00 zeby spytać o której mam przyjechać to powiedzieli że nie mają wolnych łóżek.. 😢

reklama
Mi kiedyś dr powiedziala że jak już progesteron włączasz to już Endo nie rośnie. A wręcz może się kurczyć bo coś tam się z nim dzieje.
Ale ja fachura nie jestem, może dziewczyny coś więcej na ten temat wiedzą [emoji23]
Tak zwanie nie znam się ale się wypowiem [emoji85][emoji85][emoji85]
Też coś takiego gdzieś słyszałam więc to może być prawda 😉

Do góry