Tagitagi
Fanka BB :)
GratulacjeJa dzisiaj mialam wizyte
Niuniek ma juz 22 cm i 245gr.Wszystko gra i buczy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
GratulacjeJa dzisiaj mialam wizyte
To mnie zaciekawilas bo ja będę 12dpt czyli wczoraj miałam 1236 .... ?Proszę ... Nie robisz nic dziwnego, każda z nas biega na badania nadliczbowe, nie jesteś wyjątkiem
Przy becie powyżej 1000 już można ciążę na USG potwierdzić, ale Ty chyba masz wizytę dopiero 'serduszkową'..? Może to i lepiej, jeden stres... A tydzień szybko minie...
Na to chyba nie ma reguły. W większości tematów to szczęście jest ważne, trzeba mieć farta.U mnie amh lekko ponad 5 i 10 komórek pobranych z czego 8 było pięknych prawidłowych. Nie miałam hiperki krotki protokół stymulacja zakończona w 8 dniu.
Wiesz co? Ty przy swojej wysokiej becie to raczej spodziewaj się bliźniakówMy płaciliśmy 7 200
My płaciliśmy 7200 zł wiem, że to nie do końca miarodajne, ale obiecaliśmy zrobić wszystko, żeby się udało. Poprosiłam też i dostałam dwa zarodki. Nie wiem czy zrobiłam dobrze. Ciekawe czy jeden czy dwa się wgryzly. Bliźniaki to byłoby to to badanie obciążające. Fakt. Zostały nam dwa prawidłowe i nie wiem co dalej. Na razie pewnie będziemy je przechowywać. Do dawstwa nie chce dawać w razie co bo jestem obciążona zespołem polipowatości w szczególności jelita cienkiego, mam wszystkie objawy, ale nigdy nie robilam badań genetycznych ani nikt z rodziny. Wiem, że na to też moje dzieci mogą chorować ale...jak mam się czuć winna? Przecież i u zdrowych rodziców też są problemy. Jest 50/50. Muszę z tym żyć po prostu
Hej! Wlasnie myślałam ostatnio co tam u Ciebie Gratuluję chlopaka bardzo duży już jest ! To wymiar CRL ? Który to dokładnie tc u Ciebie ?? Jakoś 19?Ja dzisiaj mialam wizyte
Ale to może być woda, a chyba BMI przeszkadza bo thanka tluszczowa produkuje za duzo estrogenuMaskara teraz to w ogóle przez te leki to tylko człowiek puchnie ...albo ja tylko tak mam
To napisz koniecznie, co lekarz wypatrzyłJa mam wizytę jutro a to będzie 22dpt
Wiecie że my nikomu nie powiedzieliśmy? Kompletnie. Nikt nie wie że my in vitro. A co ich to obchodzi moi rodzice tylko wiedzą że jeżdżę się leczę u ginekologa . Tata pewnie by powiedział że oglupialam. On to taki nietolerancyjny a więc nie chciałam dolewać oliwy do ogniaFajnie, że wracasz do gry[emoji123] [emoji8] mam nadziej, że obmyslicie dobry plan i nareszcie się doczekasz.
Nie dziwie Ci się, że nikomu nic nie mówisz. Ja żałuję, że u nas tak dużo osób wie bo serio nie chce mi się non stop odpowiadać na milion pytań[emoji2368]
Przy in vitro nie ma to znaczenia. Tak mówią u mnie w klinice. Wiadomo, ze lepiej mieć optymalne bmi bo wtedy ciąża przebiega lepiej itp, natomiast sam fakt zajścia : nie ma to wpływu.Dziewczyny czy nadwaga może być przyczyną niepowodzeń ...?
Jupi to by było spełnienie marzeńWiesz co? Ty przy swojej wysokiej becie to raczej spodziewaj się bliźniaków