reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny Kochane! Dawno mnie tu nie było ale poczytałam trochę o gratuluje z całego serca tym którym się udało i stałe trzymam kciuki za te które walczą dzielnie i się nie poddają!!!!
JA OFICJALNIE WAM ZGŁASZAM ZE ZWALNIAM BRZUCHOLA - w DNIU WCZORAJSZYM URODZIŁ SIĘ MOJ ❤️❤️❤️SKAR- ANIA 3530g i 55 cm! ❤️❤️❤️
Trzymajcie się i walczcie bo warto!!!
Gratuluję cudu❤️❤️❤️ spełniłaś największe marzenie 💞😍💞

@Caro♤♤♤♤ @Fionka500 @Madlene83 odczarowalyscie marzec, ostatni dzień miesiąca i Same doskonale wieści, oby kolejne wieści to również zwiastowało na kwiecień ✊✊✊ super dziewczyny!!! ☺️☺️☺️

reklama
Mam dylemat 😔w sobotę mam wizytę i niestety nie wiem co zrobić
Zacząć wszystko od nowa czy wziąć blastke 4.3.2?
Bije się z myślami i nie wiem 😔😔
Jeśli to blastka z 6 doby i lekarz sugeruje kolejną stymulację to bym zrobiła jak mówi. Potem możesz dolozyc ten zarodek do następnego transferu. Zapytaj o statystyki sukcesu z taką blastka, wtedy łatwiej będzie podejmować decyzje.

Jeśli to blastka z 6 doby i lekarz sugeruje kolejną stymulację to bym zrobiła jak mówi. Potem możesz dolozyc ten zarodek do następnego transferu. Zapytaj o statystyki sukcesu z taką blastka, wtedy łatwiej będzie podejmować decyzje.
Tak właśnie mówił 😔a ja już nie wiem co robić

A też miałaś taka podana ? I co udało się 🤰
Ja teraz miałam podaną 3.1.2 z 5 doby i to była ostatnia z 5 doby. Jak pytałam się embriologa o blastki z 6 doby, to powiedział że nie rokują one dużo gorzej.. Moja i twoja blastka ma jednak jedną literkę C co mnie niepokoiło, ale dobrze ze nie ma dwa razy CC.

Caro♤♤♤♤
Jeszcze podczas tych dni od transferu do stwierdzenia ciąży biochemicznej wszystko w organizmie się zmieniało
Czułam że jestem w ciąży chodź krótko
Naprawdę miałam takie objawy ze sama byłam w szoku a krzyż mnie tak bolał jak by miał mi się połamać zero siły itp ale progesteron zawsze było 120 110 118 a estradiol 1200 2200 3200 dziwne to tylko TSH miałam 4.9 i prolaktyny 560 o ile dobrze pamiętam ale kazal odstawić mi dostinex tak wszystko było ok
testy wychodziły mi pozytywne tylko jak już spadała beta to były blade kreski
🤔😔

Załączniki

• Screenshot_20210331-234707.png
    Screenshot_20210331-234707.png
    123,9 KB · Wyświetleń: 66
  • Screenshot_20210331-234701.png
    Screenshot_20210331-234701.png
    239,9 KB · Wyświetleń: 70
Tak właśnie mówił 😔a ja już nie wiem co robić
Zapytaj o te statystyki. .... transfer to też pieniądze, wizyty, leki. Porozmawiaj z lekarzem, fajnie że jest szczery. Jeszcze należy brać pod uwagę ciążę bliźniacza przy transferze podwójnym, w sensie jakie masz warunki fizyczne czy nie masz przeciwwskazan. Jeśli ciąża bliźniacza odpada to lepiej brać ten zarodek, będzie co ma być.

Ja teraz miałam podaną 3.1.2 z 5 doby i to była ostatnia z 5 doby. Jak pytałam się embriologa o blastki z 6 doby, to powiedział że nie rokują one dużo gorzej.. Moja i twoja blastka ma jednak jedną literkę C co mnie niepokoiło, ale dobrze ze nie ma dwa razy CC.
Jutro zadzwonię do kliniki zapytam co myśli embriolog o niej bo spać nie mogę a jutro badanie krwi po poronieniu na 7 15 szok

Zapytaj o te statystyki. .... transfer to też pieniądze, wizyty, leki. Porozmawiaj z lekarzem, fajnie że jest szczery. Jeszcze należy brać pod uwagę ciążę bliźniacza przy transferze podwójnym, w sensie jakie masz warunki fizyczne czy nie masz przeciwwskazan. Jeśli ciąża bliźniacza odpada to lepiej brać ten zarodek, będzie co ma być.
Teraz też miałam 2 blastki więc dr nie miał przeciwskazań
chociaż on jak już go znam chyba jednak nie jest za podaniem dwóch ze względu na powikłania

reklama
Do góry