reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny MY DZIAIAJ WYCHODZIMY !!!!!!!!! Dzisiaj Natalka zobaczy się z tata !!!!! Oczywiście cały czas rycze ale miałam rozmowę z P psycholog. Mam też zastrzyki z heparyny najwyższa dawka przez conajmniej 30 dni bo jestem z grupy wysokiego ryzyka. Tak dawno nie było mnie w domu. Słoneczko pięknie świeci zaraz poczuje powietrze i wszędzie unosi się jakiś magiczny pył który sprawia że ten dzień i wszystko dookoła jest WYKATKOWE.

reklama
Bo mamy bardzo słabe łączenie z hialuronem przy normie Ok 60-70% u nas jest jakieś 35%.
A jak widac 2 iui sie nie powiodły i teraz pierwszy transfer wiec cholera wie co jeszcze ze mną nie tak 🤷‍♀️🤦‍♀️
niekoniecznie jest z Tobą coś nie tak:) jest tyle czynników w in vitro, które muszą się ułożyć razem, że hej. Czyli wyglądałoby na to, że nasienie się pogorszyło od czasu ostatniej ciąży naturalnej. Masz też coś cennego, jak czas przy 32 latach. Więc wieszczę sukces anyway, nawet jesli nie za pierwszym podejście, co oczywiście nie jest wykluczone:)

Cześć
Mam pytanko biorę teraz jeszcze Luteine dopochwowo i zawsze przy wydziaganiu patyka jest on w takiej brudnej wydzielinie.Ogolnie na podpasce nie widze zadnych plamien ,tylko na tym patyku cos zawsze jest.Powinnam zadzwonic do lekarza czy to normalne przy luteinie.podbrzusze mnie nie boli,ogolnie czuje sie ok.

Dziewczyny MY DZIAIAJ WYCHODZIMY !!!!!!!!! Dzisiaj Natalka zobaczy się z tata !!!!! Oczywiście cały czas rycze ale miałam rozmowę z P psycholog. Mam też zastrzyki z heparyny najwyższa dawka przez conajmniej 30 dni bo jestem z grupy wysokiego ryzyka. Tak dawno nie było mnie w domu. Słoneczko pięknie świeci zaraz poczuje powietrze i wszędzie unosi się jakiś magiczny pył który sprawia że ten dzień i wszystko dookoła jest a
A wlasnie zastanawialam sie kiedy wychodzisz Super,tylko teraz to sie bedzie dzialo bo napewno jak Łukasz zobaczy swoj skarb to bedzie plakal a Ty razem z nim🙂

Dziewczyny MY DZIAIAJ WYCHODZIMY !!!!!!!!! Dzisiaj Natalka zobaczy się z tata !!!!! Oczywiście cały czas rycze ale miałam rozmowę z P psycholog. Mam też zastrzyki z heparyny najwyższa dawka przez conajmniej 30 dni bo jestem z grupy wysokiego ryzyka. Tak dawno nie było mnie w domu. Słoneczko pięknie świeci zaraz poczuje powietrze i wszędzie unosi się jakiś magiczny pył który sprawia że ten dzień i wszystko dookoła jest WYKATKOWE.
Gratulacje,teraz musicie się sobą nacieszyć 😊Teraz już będzie tylko pięknie 😊

Cześć
Mam pytanko biorę teraz jeszcze Luteine dopochwowo i zawsze przy wydziaganiu patyka jest on w takiej brudnej wydzielinie.Ogolnie na podpasce nie widze zadnych plamien ,tylko na tym patyku cos zawsze jest.Powinnam zadzwonic do lekarza czy to normalne przy luteinie.podbrzusze mnie nie boli,ogolnie czuje sie ok.
Najlepiej paluszkiem aplikować, patyk może podrażnić naskórek, stąd to brudzenie 😉

Cześć
Mysle ze po prostu podrzniona masz szyjke przez ten aplikator.Ja w ostatnim tyg.aplikacji mialam podrzniona i cieszylam sie ze to koniec.

Ale super 😊. Dojdziesz do siebie w spokoju 😊
Jestem ciekawa reakcji Łukasza na malutką 😊. No i na Ciebie, takiego wypłosza po pobycie w szpitalu 😜.
Ciekawe jak psy?
Mamunia pewnie przyjedzie z rodzinką?
Zdaje później relację jak już się urzadzicie 😊

reklama
niekoniecznie jest z Tobą coś nie tak:) jest tyle czynników w in vitro, które muszą się ułożyć razem, że hej. Czyli wyglądałoby na to, że nasienie się pogorszyło od czasu ostatniej ciąży naturalnej. Masz też coś cennego, jak czas przy 32 latach. Więc wieszczę sukces anyway, nawet jesli nie za pierwszym podejście, co oczywiście nie jest wykluczone:)
Albo sie pogorszyło albo mieliśmy więcej szczęścia wtedy niż nam sie wydaje 😉

Do góry