reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny jestem na porodowce od 2 w no y zaczęły mi odchodzić wody strasznie mnie boli bo mam już skurcze A nie mogą narazie zrobić Cesarki bo wzięłam zastrzyk i o 10 chcą robić cesarka, strasznie się boje i strasznie mnie już boli!!!!! Już mam Cewnik i wszystko ale muszą jeszcze czekać sama nie urodze bo mam za Waska miednice A niunia ma 3400 to sporo. Boże czy przez to przejdziemy?
Bazylia kochana 😘 spokój, tylko spokój Was uratuje ;) a skoro piszesz to nie jest z Tobą „aż tak źle” 😜😘

Na rozluźnienie emocji - wybuchł u nas wulkan 😎

Załączniki

• 441B3A84-3811-4934-BA6B-C2B7A1D1C8B3.jpeg
    441B3A84-3811-4934-BA6B-C2B7A1D1C8B3.jpeg
    146,1 KB · Wyświetleń: 89
Hej dziewczyny. Zaczynam się martwić. Po 13 dniach po transferze bhcg 71mlU/ml, po 16 dniach 286mlU/ml, po 20 dniach 1071mlU/ml. Byłam u lekarza w czwartek 30 dni po transferze i jest zarodek ale mało wyraźny. Kazał przyjść za tydzień. Zrobiłam bete wczoraj czyli piątek i 11871 mlU/ml. Czyli średni dwu dniowy przyrost od ostaniego badania według kalkulatora to 54,9%. Trochę mało. ...martwię się ze to już po wszystkim [emoji24]
Przy takich wartościach beta zwalnia. Nie stresuj się na zapas bo to Ci w niczym nie pomoze i już nie rób bety. Będzie dobrze [emoji110][emoji8]

reklama
Dziewczyny, te z Was ktore przechodzily Covid w ciąży, nie wiem jakie sa u Was wytyczne, ale.moja bratowa jest w 8mym miesiącu i wlasnie sie okazalo, ze ma pozytywny test. Jej gin powiedziala, ze po porodzie dziecko bedzie musialo byc przez jakis czas pod opieką kardiologa, ze taki jest protokol.
Pisze i tym, zebyscie dopytaly Waszych ginekologow.

Do góry