No coś ty . Tak długo czekaszLaski siedzę cicho bo od 7:30 na swój zabieg czekam... Mam być już niebawem a ja w gacie ze strachu robie Znieczulenie w kręgosłup bo bezpieczniej dla dziecka....
Będzie dobrze myszula
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No coś ty . Tak długo czekaszLaski siedzę cicho bo od 7:30 na swój zabieg czekam... Mam być już niebawem a ja w gacie ze strachu robie Znieczulenie w kręgosłup bo bezpieczniej dla dziecka....
No ich angielskie "shortly" tyle trwaNo coś ty . Tak długo czekasz
Będzie dobrze myszula
I pewnie na czczo jesteś? Ja bym z głodu zwariowałaNo ich angielskie "shortly" tyle trwa
Tak głód, strach.. wszystko naraz.... Jeszcze nie wiem czy dziś wyjdę jak mnie zaraz nie zabiorąI pewnie na czczo jesteś? Ja bym z głodu zwariowała
Spokojnie kochana, wszystko będzie jak trzeba. Tylko kurde mogliby Cię już zaprosić na ten zabieg ehh. Trzymaj sięLaski siedzę cicho bo od 7:30 na swój zabieg czekam... Mam być już niebawem a ja w gacie ze strachu robie Znieczulenie w kręgosłup bo bezpieczniej dla dziecka....
Juz 3 razy z kilkoma lekarzami gadałam, nawet mi małego na usg pokazali.. No ale tu się czeka. Napięcie budująSpokojnie kochana, wszystko będzie jak trzeba. Tylko kurde mogliby Cię już zaprosić na ten zabieg ehh. Trzymaj się
A w którym szpitalu jesteś? W Londynie? Ja byłam operowana w Tooting w St. George’s, chociaż to był dla mnie prze okropny czas to szpital sam w sobie był bardzo w porządku...Tak głód, strach.. wszystko naraz.... Jeszcze nie wiem czy dziś wyjdę jak mnie zaraz nie zabiorą
Na pewno jesteś w dobrych rękach i wszystko będzie super@Natsnats coś zjeb..... jak odpisywałam. Ja daleko od Londynu naszczescie! Jestem w szpitalu w Bristolu, rzekomo najlepszy polozniczy w regionie....