reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny, @bazylia128 jest dalej w szpitalu i wyszło niskie tętno na ktg. Mają ją cały czas monitorować. Jest bardzo zdenerwowana i się martwi o dziecko 😔. Jej lekarz był i kazał obserwować cały czas
Biedne dziewczyny, po co je męczą Bazylia już skończyła 38tc to śmiało może już chyba mieć cesarke, ale może jest jeszcze nie takie niskie skoro lekarze czekają.

Laseczki ja w trakcie stymulacji już 3, więc ostatnia z dofinansowaniem do leków;(
Po usg walczymy o 4 pęcherzyki znowu klapa ;(
Biorę maksymalne dawki leków menopur 300 i gonapeptyl , odrzuciłam wszystkie uzywki łykam masę supli i tylko 4 komórki ;(.
To jakiś dramat😭😭😭😭
Ja bralam 350 -375 dawki przy 3 i 4 stymulacji .
Przy 1 brałam 225 potem 300 i nawet nie ruszyły przerwana stymulacjia w 7 dniu

Dziewczyny, @bazylia128 jest dalej w szpitalu i wyszło niskie tętno na ktg. Mają ją cały czas monitorować. Jest bardzo zdenerwowana i się martwi o dziecko [emoji17]. Jej lekarz był i kazał obserwować cały czas
Grunt, ze monitoruja, choc nie wiem po co czekac. Ciąża doboszona i tak ma byc cc, mogliby ciac... [emoji848]

reklama
Do góry