reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Twoje AmH jest cudowne ❤️ Zazdroszczę ❤️ To jest takie cholernie smutne, ze zazdrościmy komuś czegoś co powinno być naturalne, czyli płodności :(
Ja teraz nawet nie mierzylam Amh bo się boje widzieć ile spadło po ostatniej stymulce. I tak mi ta wiedza już nic nie da, szału nie będzie.
Strasznie niesprawiedliwe 😞 Trzymam kciuki, żeby się udało ❤

Tragedia z tymi lekami jak nie ma refundacji😥. Ja się cały czas boję że te dziady zabiorą refundację i nie zrobię stymulacji 😥
A powiedzcie mi proszę komu przysługuje refundacja i jak się o nią starać . Jestem po pierwszej wizycie wiec w sumie zielona jestem dlatego wybaczcie ze o wszystko pytam 🙈

Twoje AmH jest cudowne ❤️ Zazdroszczę ❤️ To jest takie cholernie smutne, ze zazdrościmy komuś czegoś co powinno być naturalne, czyli płodności :(
Ja teraz nawet nie mierzylam Amh bo się boje widzieć ile spadło po ostatniej stymulce. I tak mi ta wiedza już nic nie da, szału nie będzie.
Stymulacja realnie nie obniża amh bo wykorzystujesz jedna pulę zrekrutowanych pęcherzyków, które w naturalnym cyklu tez by się zrekrutowaly poprostu nie wzrastały by I uległy atrezji czy jakoś tak.. W Novum znow podchodzicie?

Przy takim amh ewidentnie jest jakiś problem z rekrutacja pęcherzyków, więc albo zmiana leku albo możesz spróbować mezo jajników jak z tej stymulacji nic nie wyjdzie ale narazie nie spisuj jej na straty. 4 mogą być dojrzałe i się zapłodnić.. Ja z 5 dojrzałych ostatnio mialam 3 ładne blastocysty a też byłam pewna ze będzie doopa.. Jak komórki będą dobre jakości to ważniejsze będzie co wybiorą nasienia. FAMSI robicie ? Wez też EmbrioGen i IVM jak masz możliwość
Boję się mąż po zabiegu ma strasznie słabe nasienie. Musi być pobranie z biopsji. Przy tej ilości nie można zrobić separacji mamy Famsi i ah.
Co to embriogen i ivm ??.
Najgorsze jest to że nie ma pewności czy nawet te 4 będą dojrzałe.

reklama
Do góry