To jakiś nowy lek? Pierwszy raz się nim stymulujesz?Elonva150 jeden zastrzyk, który uwalnia się kilka dni
reklama
mala_Mi 80
Fanka BB :)
Strasznie niesprawiedliwe Trzymam kciuki, żeby się udało ❤Twoje AmH jest cudowne Zazdroszczę To jest takie cholernie smutne, ze zazdrościmy komuś czegoś co powinno być naturalne, czyli płodności
Ja teraz nawet nie mierzylam Amh bo się boje widzieć ile spadło po ostatniej stymulce. I tak mi ta wiedza już nic nie da, szału nie będzie.
2 już.Dziś miałaś pierwszy podglad usg?
W sb kolejny
Ja miałam mieć ten lek we wrześniu w starej klinice. Pamiętacie że stałam z receptą w aptece i aptekarz mi zdążył położyć leki na ladzie i w ostatniej chwili zrezygnowałam i czekałam na otwarcie nowej klinikiElonva150 jeden zastrzyk, który uwalnia się kilka dni
Coffe18
A powiedzcie mi proszę komu przysługuje refundacja i jak się o nią starać . Jestem po pierwszej wizycie wiec w sumie zielona jestem dlatego wybaczcie ze o wszystko pytamTragedia z tymi lekami jak nie ma refundacji. Ja się cały czas boję że te dziady zabiorą refundację i nie zrobię stymulacji
Aduś16
Stymulacja realnie nie obniża amh bo wykorzystujesz jedna pulę zrekrutowanych pęcherzyków, które w naturalnym cyklu tez by się zrekrutowaly poprostu nie wzrastały by I uległy atrezji czy jakoś tak.. W Novum znow podchodzicie?Twoje AmH jest cudowne Zazdroszczę To jest takie cholernie smutne, ze zazdrościmy komuś czegoś co powinno być naturalne, czyli płodności
Ja teraz nawet nie mierzylam Amh bo się boje widzieć ile spadło po ostatniej stymulce. I tak mi ta wiedza już nic nie da, szału nie będzie.
mala_Mi 80
Tak, pierwszy raz mam ten lek i w ogóle teraz mam jakiś inny protokół z progesteronem. Cholernie się boję jak na niego zareaguję. To już moja 3 stymulacjaTo jakiś nowy lek? Pierwszy raz się nim stymulujesz?
Boję się mąż po zabiegu ma strasznie słabe nasienie. Musi być pobranie z biopsji. Przy tej ilości nie można zrobić separacji mamy Famsi i ah.Przy takim amh ewidentnie jest jakiś problem z rekrutacja pęcherzyków, więc albo zmiana leku albo możesz spróbować mezo jajników jak z tej stymulacji nic nie wyjdzie ale narazie nie spisuj jej na straty. 4 mogą być dojrzałe i się zapłodnić.. Ja z 5 dojrzałych ostatnio mialam 3 ładne blastocysty a też byłam pewna ze będzie doopa.. Jak komórki będą dobre jakości to ważniejsze będzie co wybiorą nasienia. FAMSI robicie ? Wez też EmbrioGen i IVM jak masz możliwość
Co to embriogen i ivm ??.
Najgorsze jest to że nie ma pewności czy nawet te 4 będą dojrzałe.
reklama
Aduś16
To jakich dość rzadki ale słyszałam o nim, oby był to strzał w 10 warto spróbować innych leków, niby ryzykowne ale efekty mogą by lepszeElonva150 jeden zastrzyk, który uwalnia się kilka dni
Podziel się: