reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Hej😊a jak u Ciebie samopoczucie? Który to już tc?
Hej :) samopoczucie ok jednakże zaczynam się bardzo niepokoić, jutro idę do szpitala na zaloznie szwu :( i strach mnie oblatuje coraz większy.. Dzis rowno 14tc z usg. Maly musi sobie poradzić.. Już nawet co do imienia się cudem dogadaliśmy ale jeszcze ten szew cholerny...

reklama
No takich tez jest sporo to fakt ale to nie tylko jeśli chodzi o wagę dziecka na koniec ciąży, lekarze maja rozbieżne zdania na tyle tematów że czasem się zastanawiałam czy inna medycynę wszyscy studiują czy nie którzy ściemniają, nie wiadomo końcu wierzyć. Chodzi mi o to aby się nie martwić jak na końcu ciąży wychodzą dziwne pomiary na usg bo to często od rzeczywistości odbiega z tego co zaobserwowałam, również u siebie a chodziłam do bardzo doświadczonego ginekologa, różnice są i nie zawsze da się tylko lekarza winic bo tak najłatwiej
Lekarz, który mnie aktualnie prowadzi jest bardzo dokładny, pomiary robi 2-3razy, zawsze wszystkie dokładnie omawia nie po to aby mnie straszyć tylko uspokoić bo jak miałam teraz badanie 32+3tc i usg pokazało FL na 34+5 a hc na 33+5, bpd 33 to się zmartwiłam bardzo, ale wierzę lekarzowi, że jest ok, trochę mnie uspokoił.

Dziewczyny właśnie jestem po rozmowie z lekarzem, z tych moich 11 Osteocytow (10 zaplodnilo się poprawnie i powstało 9 pięknych zarodkow 😍😍😍😍jeden dziś biorę ( lekarz odradzał aby wziąść 2) jestem pełna wiary i nadzieji. W końcu 8 moich maleństw zostaje w klinice ❤️❤️❤️❤️ ale jestem szczęśliwa. W poniedziałek mam dzwonić do lekarza i mi powie ile zamrożą. Panie Boże niech będzie tylko. Dobrze 🙏🙏🙏🙏🙏

Ostatnia edycja:
Dziewczyny właśnie jestem po rozmowie z lekarzem, z tych moich 11 Osteocytow (10 powstało 9 pięknych zarodkow 😍😍😍😍jeden dziś biorę ( lekarz odradzał aby wziąść 2) jestem pełna wiary i nadzieji. W końcu 8 moich maleństw zostaje w klinice ❤️❤️❤️❤️ ale jestem szczęśliwa. W poniedziałek mam dzwonić do lekarza i mi powie ile zamrożą. Panie Boże niech będzie tylko. Dobrze 🙏🙏🙏🙏🙏
Wow piękny wynik, aż 9 zarodków 🥰 Spisałas się na medal 👏👏👏
Jakie leki miałaś do stymulacji i jak długo się kłułaś?

Dziewczyny właśnie jestem po rozmowie z lekarzem, z tych moich 11 Osteocytow (10 powstało 9 pięknych zarodkow 😍😍😍😍jeden dziś biorę ( lekarz odradzał aby wziąść 2) jestem pełna wiary i nadzieji. W końcu 8 moich maleństw zostaje w klinice ❤️❤️❤️❤️ ale jestem szczęśliwa. W poniedziałek mam dzwonić do lekarza i mi powie ile zamrożą. Panie Boże niech będzie tylko. Dobrze 🙏🙏🙏🙏🙏
Pieknie kochana

Blastocysty?? Wow ale wynik! Zacznij szukać większy dom dla dzieciaczków. Dobrze ze 2 nie bierzesz, to jednak ryzyko a z 1 duża szansa ze sie uda z takimi wynikami ;)

reklama
Dziewczyny właśnie jestem po rozmowie z lekarzem, z tych moich 11 Osteocytow (10 powstało 9 pięknych zarodkow [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]jeden dziś biorę ( lekarz odradzał aby wziąść 2) jestem pełna wiary i nadzieji. W końcu 8 moich maleństw zostaje w klinice [emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji3590] ale jestem szczęśliwa. W poniedziałek mam dzwonić do lekarza i mi powie ile zamrożą. Panie Boże niech będzie tylko. Dobrze [emoji120][emoji120][emoji120][emoji120][emoji120]
Wow!! Ale wynik [emoji79][emoji79][emoji16][emoji16]

Do góry