reklama
Nie znam się, aż tak :-) wiem tylko, ze w histero było badane. Pamietam, ze odetchnęłam trochę z ulgą bo bałam się, ze może być. A to ciężka choroba tak jak łuszczyca... stan zapalny i bóle. A to genetyczne jest? Bo PCOS jest.Tak masz rację można znaleźć i wyciąć polipy endometrialne i sprawdzić ujścia jajowodow.
Endometrioza zazwyczaj z tego co ni wiadomo występuje w jajnikach niszczy jajowody A w macicy występuje raczej rzadko.
Ewunka
Fanka BB :)
Jest to genetyczne Ale nie tak w lini prostej..... Nie umiem wytłumaczyć.Nie znam się, aż tak :-) wiem tylko, ze w histero było badane. Pamietam, ze odetchnęłam trochę z ulgą bo bałam się, ze może być. A to ciężka choroba tak jak łuszczyca... stan zapalny i bóle. A to genetyczne jest? Bo PCOS jest.
Ja mam endometrioze 4 st nic przyjemnego .....
nie mam pół jajnika, 1 jest przyklejony na "plecach"
mam zrosty w jelitach i odbycie . Tak potrafi qurewsko boleć.....
Paolaplo
Aktywna w BB
Współczuje doskonale wiem co to za ból... tez mam IV stopien i jedna laparoskopię za sobaJest to genetyczne Ale nie tak w lini prostej..... Nie umiem wytłumaczyć.
Żeby Cię bardziej uspokoić mi mówili w klinice, ze ten test ma porównywalną czułość do amniopunkcji. To chyba nie dziwne, ze ważniejszy niż te markery z usg ;-) ale serio tez bym trzęsła portkami gdyby nie ten test.Dzięki, to ja się też tego trzymam... Angole pobrali mi krew na Pappa, nie mówiłam im o Nifty, zobaczymy co im wyjdzie....
Ewunka
Ja miałam 3 podczas 3 stymulacji no hormony niestety ale straszliwe jej pomagały rosnąć .....Współczuje doskonale wiem co to za ból... tez mam IV stopien i jedna laparoskopię za soba
Ewunka
Bardzo ok . Beta powyżej 100 w 10 dpt blastki ( 12 dpt - 3 dniowych jest bardzo ok )Hej,
Dostałam wyniki z bety. Moja beta 12 dzień po criotransferze dwóch 3 dyniowych zarodków wynosi 219.
Czy ten wynik jest okej?
Bardzo mi przykro :-( polubiła Cię ta endometrioza i rozprzestrzenia się jak przystało na zarazę wie gdzie jej będzie dobrze. Paradoksalnie to jak z nowotworem u chlora spod sklepu się będzie rozwijał wolniej. Było tak o siebie dbać..?!Jest to genetyczne Ale nie tak w lini prostej..... Nie umiem wytłumaczyć.
PS. Jak żart nie na miejscu to powiedz.
reklama
Jest bardzo dobry, uznaje się ze w tym czasie powinna być ponad 100. Wysokość raczej wskazuje na jeden zarodek, ale kto wie..Hej,
Dostałam wyniki z bety. Moja beta 12 dzień po criotransferze dwóch 3 dyniowych zarodków wynosi 219.
Czy ten wynik jest okej?
Podziel się: