reklama
Ale tubie dziś dzieje, tyle stron do czytania. Dzwoniłam dziś do kliniki i jutro mam zadzwonić czy doktor mnie przyjmie we wtorek. Tyle razy to liczyłam i nie wiem jak ja to zrobiłam, tj. Policzyłem od dnia brania estrofemu i wtedy w czwartek miałabym 11 dzień, a doktor kazał mi przyjść w 10- 11 dniu cyklu. Kur... wa jak można się tak pomylić. Jestem wściekła na siebie bo chciałabym do swojego lekarza iść.
bazylia128
Fanka BB :)
Ty masz na to mały wplyw - to twoj lekarz musi pilnowac stymulacji Ty po punkcji jedz duzo bialka i pij duzo wody@Evela.6 , @Martaem1983 a co robić, żeby nie doszło do hiperki?
Martaem1983
Tak naprawdę to nie jest zależne od Ciebie tylko od reakcji na leki więc krótko mówiąc- nic nie zrobisz. Na pewno może pomóc picie dużej ilości wody mineralnej. Ja piłam ok 4 l.@Evela.6 , @Martaem1983 a co robić, żeby nie doszło do hiperki?
Kropka3333
Czyli na podstawie wyników badań, hormonów jest w stanie wiedzieć czy hiperka mi grozi? Przepraszam, że tak pytam, ale to moja 1 punkcjaTy masz na to mały wplyw - to twoj lekarz musi pilnowac stymulacji Ty po punkcji jedz duzo bialka i pij duzo wody
Najbardziej chyba USG po punkcji, u mnie na USG wyszło że jest sporo płynu i duże zagrożenie hiperka stąd transfer przesunięty.Czyli na podstawie wyników badań, hormonów jest w stanie wiedzieć czy hiperka mi grozi? Przepraszam, że tak pytam, ale to moja 1 punkcja
Moj
Moj synek tak ma na imiePiękne. Adamy to super chłopaki
bazylia128
Pytaj o wszystko - lekarz juz na podstawie pierwszego USG przed sama stymulacja jest w stanie stwierdzic jak sie bedziesz stymulowac. Rozwiez na podstawie AMH -masz wysokie? Ja bardzo dlatego bylam jak bomba zegarowa - lekarz musial bardzo dokladnie dobierac dawki lekow. Przed punkcja w trakcie stymulacji powinnas miec conjamniej 3 wizyty z USG oraz pomiar estriadolu - na podstawie tych wynikow lekarz pwinien doskonale sie orientowac. Jesli bedzie Ci grozila hiperka badz do takiej dojdzie to transfer bedziesz miala przesuniety o jeden cykl tzn zarodki beda mrozone a ty bedziesz dochodzic do siebie i tak jest lpeiej. W nastepnym cyklu bedziesz sie przygotowywac do FET - criotransferu @Fredka wydepilujesz mnie?Czyli na podstawie wyników badań, hormonów jest w stanie wiedzieć czy hiperka mi grozi? Przepraszam, że tak pytam, ale to moja 1 punkcja
reklama
Podziel się: